9.4.2014

IsaDora Twist-Up Blush & Go Coral Island


IsaDoran Twist-Up-Blush & Go aka poskipunapuikko on mielestäni aivan loistotuote varsinkin pikaiseen arkimeikkiin (nimestäkin voi tämän jo päätellä). Persikkaisen sävyinen Coral Island onkin ollut minulla melkein päivittäin käytössä arkena sitä asti, kun sain sen testiin blogia varten eli olisikohan tuosta jo ainakin 1 1/2 kuukautta? Ihastuin puikon helppokäyttöisyyteen ja sävykin on aikas herkullinen. :)


Punaa levitetään suoraan puikosta poskille haluttuun kohtaan kukin milläkin tyylillä. Punaa on helppo lisäillä ja kerrostaa eikä parilla vedolla puikosta tule liian intensiivisesti väriä. Eli aika huelettomasti voi poskelle piirtää pari viivaa ja lähteä sen jälkeen työstämään ja lisäilemään tarvittaessa. Itse yleensä levitän punaa ensin yhden pitkän viivan suunnilleen poskipään keskelle ja keskemmälle kasvoja vielä toisen lyhyemmän viivan. Tämän jälkeen häivytän punan sormilla pyörivin liikkein ja lisään tarvittaessa. Tällä tavalla saa aika luonnollisen värin kasvoille. Vahvempaa iltameikkiä varten kerrostan punaa hiukan enemmän.

IsaDora Twist-Up Blush & Co levittyy kermaisesti poskille ja häivyttyy helposti. Koostumus ei ole yhtään rasvainen tai öljyinen ja lopputulos onkin lopulta aika puuterinen. Coral Island -sävy sisältää myös hiukan kuultoa antavia shimmerisiä hippusia, joilla saa vähän lisähehkua poskille. 


Oletteko jo tutustuneet näihin puikkopuniin? Voisin itse hankkia vielä muutaman sävyn lisää, heh. Tosi kätevä tuote mielestäni ja riittoisakin. Tämän saa helposti muuten reissuun mukaan, eikä tarvitse erikseen pakata sivellintä tai stressata että puna kolahtaa johonkin ja hajoaa ja murusiksi!

Tuote saatu testiin blogin kautta.

7 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta pitää varmaan haksahtaa, kun moni kehuu. ;) Tosi kauniin näköinen tämä Coral Island.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan. :)
   ...Mä pidän todella paljon juuri tästä Coral Islandin oranssisesta sävystä!

   Poista
 2. Nuo puikot on ihan mahtavia! ^^

  VastaaPoista
 3. Sinulla on täydelliset kulmakarvat!
  En oo koskaan oikein oppinu käyttämään poskipunia, mutta tää näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, nyt tuli odottamaton kehu, mutta sitäkin suurempi kiitos! En ole mitenkään varma kulmistani, joten lämmittää kuulla tälläinen positiivinen ulkopuolisen mielipide. ♡

   Minulla taas poskipunat olivat ensimmäisten käyttämieni meikkituotteiden joukossa (huulikiiltojen lisäksi :p). Mutta siitä vain testailemaan ensin jollain helpolla ja neutraalimmalla sävyllä! Ties vaikka ihastuisit. ;)

   Poista
 4. Mä vasta opettelen poskipunalle, tuota vois kyllä kokeilla :) Ihana sävy, sulla käytössä :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...