18.4.2014

Suloisen sokerista


Sokerisilla tekstuurilakoilla saa helposti aikaan pirteän ja leikkisän kevätlakkauksen. Sain testiin uusia IsaDoran Sugar Nails -sävyjä ja suloisen vaaleanpunaisen Rimmel Sweetie Crush -lakan. Sävyt näyttivät kivoilta yhdessä joten yhdistin ne kaikki samaan lakkaukseen. :p

Käytetyt lakat:
IsaDora Sugar Nails Cotton Candy, Peach Nectar ja Lemon Soda
Rimmel Sweetie Crush Candyfloss Cutie
Orly Decades of Dysfunction

Peukalon kynteä koristamaan pääsi kolme kerrosta helposti levittyvää vaaleanliilaa IsaDora Cotton Candy -lakkaa (suloinen sävy!). Pikkurilli sai vaaleankeltaisen sävytyksen kolmesta kerroksesta kimaltelevaa Lemon Soda sokerilakkaa ja nimettömään kokeilin ensimmäistä kertaa Rimmelin tekstuurilakkaa, vaaleanpunaista Candyfloss Cutie:ta. Täytyy myöntää että minulla oli jostain syystä vähän varaukselliset odotukset Rimmelin lakasta, mutta ainakin tämä yksilö toimi aivan upeasti! Rimmelin sivellin on hyvä ja leveä, lakka levittyi helposti ja kuivui nopeasti tasaisen kauniiksi sokeriseksi kerrokseksi. Sweetie Crush -lakkojen pullo on myös erittäin söpö, josta tulee tietenkin plussaa! :p Näitä voisi kyllä hankkia lisääkin. :)

Keski- ja etusormen kynsien koristeluja varten lakkasin ne ensin parilla kerroksella neutraalia vaaleaa Orly Decades of Dysfunction -lakkaa. Sen jälkeen otin kaikki tekstuurilakat käyttöön. Kolmen aikaisemmin mainitun lisäksi näihin kynsiin tuli myös persikkaista IsaDora Sugar Nails Peach Nectar -lakkaa. Tein pilkkutikulla (dotting tool) epäsäännöllisiä pilkkuja kaikilla väreillä keskisormen kynnen täyteen, etusormen jätin osittain pilkuttamatta. Mitäs pidätte? :)
IsaDora Sugar Nails Cotton Candy, Peach Nectar ja Lemon Soda, 
Rimmel Sweetie Crush Candyfloss Cutie


En ole ainakaan vielä tehnyt ihan pääsiäistä varten erityisiä kynsiä, mutta nämäkin sopivat mielestäni aika kivasti pääsiäiseksi. Saas nähdä innostunko vielä tänään tai huomenna laittamaan kynnet pääsiäiskuntoon. ;) On vain taas harmillisesti tuo flunssa vähän häiritsemässä ja väsyttämässä tässä päällä, joten ei ole ollut oikein voimia tehdä erikoisia koristeluja. Suklaamunia on tullut kuitenkin jo herkuteltua! ^_^ 

Aurinkoista ja iloista pääsiäistä sinnekin! 11 kommenttia:

 1. Oi voi, kohta alkaa heikottaa, bloggerissa kävelee vastaan toinen toistaan söpömpiä pastellinsävyjä! Nämäkin on todella ihanat pääsiäiskynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Kevät on kyllä niin ihanaa pastellisävyjen aikaa! ♥

   Poista
 2. Nuo Isadorat on kyllä niin sööttejä! Mulla on Rimmelin keväthiekkiksistä tälle Isadoralle about 100% dupe oleva keltainen lakka, ja ihan harmittaa, koska en ole ehtinyt sitä vielä kynsille asti :)

  Kaunis väriyhdistelmä näissä kynsissä, ja varsinkin tuo etusormi on iiiihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Nuo Rimmelit vaikkutavat myös oikein käyviltä lakoilta :)

   ...Hei, kiitos ♥ Itsekin viihdyin näissä kynsissä hyvin ^_^

   Poista
 3. Taas näitä ihania sokerilakkoja! Mun himotukset senkun kasvaa. :D Nätit kynnet!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...