19.10.2011

Cesars Shopista tilailtuaCesars Shopissa oli jokunen aika sitten tarjouksessa vaikka mitä ja minähän sitten tilailinkin vähän... noh vaikka mitä:P Pari Konadin kuvalaattaa, erikoislakkoja leimaukseen, Cesarsin pikakuivattava ja pehmeitä 3D koristekukkia. Pakettiin oli laitettu myös kynsitarroja kaupanpäälle (joita olenkin jo sorkkinut ennen tuon kuvan ottamista, heh).

Konad Special Nail Polish Pastel Yellow, Pastel Violet,
Pastel Blue, Pastel Green ja Gray Pearl

Mun mielestä toi Grey Pearl on kyllä enemmänkin harmaanruskea kultaisella shimmerillä kuin harmaa. Kuvassa tosin värit eivät ole ihan todenmukaisia:( Nämä viisi lakkaa tulivat omaan käyttööni ja ensimmäisessä kuvassa näkyvä sininen lakka siskolle.

Konad Image Plate S4 ja M23 ja Sinan pehmeät 3D kukat

Molemmissa kuvalaatoissa tällä kertaa kanjimerkkejä. Kiinnostaisiko teitä tietää noiden S4 laatan merkkien merkitykset? Ne on aika kivoja: ystävyys, kauneus jne...
Tuo m23 on aika hauska ja erikoinen. Kuvioissa seikkailee tuollainen hassu pöllö ja viiteen niistä on vielä sisällytetty valon merkki*:
Minulla oli jo ennestään Konadin keltainen lakka ja tästä kuvasta näkee, että eroa pastellin keltaiseen on hyvin vähän. Käytittekö tekin hyväksenne näitä alennuksia? Mitä tuli hankittua? :) Mikä kuvalaatta himottaisi tällä hetkellä? Itse mietiskelin uuden M85:n hankkimista :P

*Kuva täältä

13 kommenttia:

 1. Jep, itse tilasin kanssa uusia kuvalaattoja alennuksista. (: Ja vau kun sulla on ihanan värisiä noita leimauslakkoja! :D

  VastaaPoista
 2. Anzq: Eikö ollutkin vähän pakko tilata kun niin halvalla sai?:p Joo, tarvitsen vaihtoehtoja:)

  VastaaPoista
 3. vitsi ku mullaki ois vaa rahaa ostella kaikkii tollasii!! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin kotiutin kaksi Konadin lakkaa ja yhden kuvalaatan. Lisäksi ostin neljä Color Clubia ja kolme Sinan cracklea. Eli ihan hyvän hintainen setti tuli tilattua... :)

  VastaaPoista
 5. Huu,ihania! Multa vaan vähän jäi tuolta tilaaminen... Äh.

  Mut hei, mulla on blogissani sulle haaste! haastoin kaikki joiden blogin nimessä on kirjain A =D Haaste löytyy täältä:

  http://somethingirly.blogspot.com/2011/10/juttuja.html

  -Kia-

  VastaaPoista
 6. Liisa: :( noh, kaikki aikanaan... :)

  Niniane: Heh heh, eli samalla meiningillä mennään:D

  Somethingirly: Kiitos:) No ensi kerralla sitten:) Haha :D kiitos haasteesta. Niitä onkin tässä taas sadellut. Pitää yrittää ehtiä tehdä niitä pian:)

  VastaaPoista
 7. Aww~, I wish I had Konads too~:( My name actually has that Chinese character in it~xD

  VastaaPoista
 8. Minnie: But you are so good at freehanding so you dont really need them:) ..Really? that's so cool<3

  VastaaPoista
 9. Ihania ostoksia!
  Itse himottaa aika monikin laatta.

  VastaaPoista
 10. Ihania ostoksia, kelpaisi mullekin jos vain käyttäisin omia Konadeja enemmän, valkoinen vaan taitaa eniten käytössä...

  Oli muuten kiva tavata sut, olet tosi mukava ja me taidettiin olla niitä Ebay- hirmuja ;) Toivottavasti nähtäisiin taas!

  VastaaPoista
 11. Halusin vain sanoa, että sinulla on näköjään JUURI sellaiset kynnet (muoto + pituus), joita itse pidän täydellisenä! :) <3

  En ole ennen käynytkään blogissasi, sillä seuraan vain yhtä kynsibogia (CN). Mutta nyt täytyykin alkaa kurkkimaan tännekin, sen verran ihania kynsikuvia täällä on...

  Voin vain haaveilla siitä että omat kynteni olisivat tuon näköiset!

  VastaaPoista
 12. Mitä nuo 3D-kukat siis on? Kertakäyttöisiä koristeita vain vai jotain suurempaa?

  VastaaPoista
 13. Rose: Kiitos:) Nuo Konadit on kyllä petollisia:P

  Mirssiina: Heh, kyllä mäkin aika harvakseltaan noita käytän, mutta pitäähän valinnan varaa olla! :D ..Ja samat sanat sullekin! Oot kyllä ihan mahtava tyyppi ja varmasti nähdään taas jos se musta on kiinni:) eBay rulaa;)

  Sanni: Voi kiitos:) Tosi kivasti sanottu<3 Olen tosi otettu, jos jaksat käydä täällä välillä vilkaisemassa tekeleitäni:)

  Ano: En ole vielä noita kukkia koittanut, mutta olin kyllä suunnitellut käyttäväni niitä useamman kuin yhden kerran ja toivottavasti se onnistuu:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...