6.10.2011

Kicks Nail Polish Rocky Bronze

Kicks on julkaisut oman meikkisarjansa ja ensimmäisenä myyntiin tulivat kynsilakat! Kävin noin viikko sitten tutkailemassa valikoimaa Itäkeskuksen Kicksissä. Lakkoja on tarjolla todella montaa eri väriä ja koostumusta. Kicksin sivuilta lunttaamalla yhteensä 40 lakkaa ja alus- ja päällyslakka. Kokoa suloisessa pullossa on 8ml ja hinta oli 4.50€. Ensimmäiseksi testattavakseni ostin tämän syksyisen Rocky Bronze lakan:Tämä lakka on hurmaava pronsinruskea ja se kiilto! Näistä kuvista ei nyt toistu tämän lakan ihanuus kunnolla. Lakka tuntuu kuin loistavan shimmerinsä ansiosta. Luonnossa kultainen shimmeri on huomattavasti näkyvämpi kuin hopeinen ja muutenkin "loistavampi", kuvissa hopeakin erottuu.  

Rocky Bronze on hyvin peittävää ja vähän ehkä paksuhkoa. En oikein nyt tiedä miten tuota koostumusta kuvailisi. Se on jotenkin erilaista kuin muut omistamani lakat, mutta hyvin levittyy ja peittää täydellisesti kahdella kerroksella. Jos lakka ehtii jo vähän jähmettyä ja sudit vielä lisää lakkaa päälle, niin tapahtuu samanlaista rullaantumista kuin holo- ja metallilakoissa, mutta ei läheskään niin helposti. Täydellisessä kuivumisessa tuntui kestävän vähän pidempään kuin mitä olen tottunut, jopa Seche Viten kanssa. Ei kuitenkaan mitenkään häiritsevän kauan.


Leimailin parin päivän jälkeen Konadin m83 laatasta* joihinkin kynsiin koko kynnen kuvioita China Glaze Poeticilla. Leimaukset menivät vähän vinoon eivätkä leimaantuneet aina ihan kokonaan, jotain laitoin vain tuollaisen "parhaasta kuvakulmasta" kuvan:P En jaksanut lähteä niitä korjailemaan, koska lakkasin kuitenkin heti seuraavana päivänä uudet kynnet. Tarvitsisin sellaisen pehmeämmän stamperin, kun mulla on niin kaarevat kynnet, ettei meinaa edes näin pitkiin kynsiin saada kuvioita kokonaan leimattua. Tiedättekö millaisesta puhun? Onko hajua mistä niitä voisi hankkia?

Sitten ihan muuhun asiaan. Tein nimittäin blogille oman facebooksivun:P Nyt voi sitten sitäkin kautta seurailla ja siellä voi varmaan jutellakin vähän helpommin. Ajattelin että joillekin lukijoille on varmaan helpompaa seurailla naamakirjan kautta, jos ei vaikka ole blogger- tai muita tilejä. Laitan sivulle päivityksiä ja muitakin juttuja esim. jos saan tietooni jonkun alekoodin tms. niin saan sen nopeammin sitä kautta kerrottua teille:) Lisäsin sivupalkkiini tuon facebook like-boxin eli siitä vaan tykkäilemään!

*Saatu Sanna Tara Nail Artilta

6 kommenttia:

 1. Iiihanat kynnet! Tyylikkäät. Oon kanssa käyny kattelemassa noita Kicksin lakkoja, aattelin jo kokonaan sivuuttaa heidät koska hinta on hiukan suolainen mutta näyttää kyllä ihan vastuttamattomalta... 8D

  Sinua oottaa pari haastetta miun blogissa, käy kurkkaamassa! :--)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet :)
  Pakko käyädä Kickissä kattomassa nuita lakkoja.
  Fb faniks ryhdyin :)

  VastaaPoista
 3. Noora: Kiitos: Joo no onhan toi aika< pieni pullo, mutta kyllä ton vielä just maksaa siitä, kun kuitenkin niin kiva lakka:) Kiitos haasteista:)

  Rose: Kiitos: Kyllä aina kannattaa ainakin katsella;) Jee, kiva kun ryhdyit myös Fb faniksi!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Just niin syksyset ja klassiset :)

  VastaaPoista
 5. Heips! Teen matikassa projektityötä nail artista, jota varten laittaisin sulle sähköpostilla muutaman kysymyksen - mikäli ehdit ja suostut?

  VastaaPoista
 6. Liisa: Kiitos, tää on ihana lakka syksyyn:)

  tulitikkutyttö: Aika hassua että juuri matikka ja nail art yhdistettynä samassa lauseessa:D Mutta joo, lähetä vain sähköpostia niin koitan vastailla kysymyksiin:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...