28.10.2011

Messuostokset - Creative, L'Occitane, Ziaja, Lavera...

Messuilta lähti mukaan sekalainen sakki löytöjä ja uusia tuttavuuksia. Oikeastaan ainoastaan Ziajalta olen aikasemminkin jo ostanut tuotteita ja tykännytkin paljon. Kaikilta muilta merkeiltä nämä ovat ensimmäiset hankintani (näin ainakin muistaisin).


Tässä on nämä 2€:n Creativen vanhanmalliset lakat. Mielestäni tosi kivoja värejä kuitenkin. Ylhäällä vaalea läpikuulta Icing, keskellä kimmeltävä persikkainen Make A Wish, jossa ihanaa vaalean- ehkä vähän turkoosinvihreää shimmeriä ja alimpana mielestäni hienoin näistä eli oliivinvihreä Okey Dokey Artichokie kuparisella shimmerillä. Pieni Super Shiney -päällyslakka  lähti testiin eurolla.

Kultaiset hologrammiset kynsikoristeet kustansivat euron per pussi.

Ihana L'Occitanen Sheavoi käsivoide oli 17,50 euroa, kun normaalisti ilmeisesti 22 euroa. Olisi tehnyt mieli ostaa jalkavoidekin ja puntaroinkin hetken kumman ostaisin.


Ziajalla oli tosi hyvä tarjous tälläisessä paketissa, jossa oli vuohenmaitosarjan vartalovoi (2ooml) ja suihkusippua (500ml). En vain enää muista oliko 6€ vai 8€? Heh, no halpa kuitenkin. Ziajan vartalovoit maksavat yksistään kaupassa n.10€. Olisin kyllä halunnut mieluumin heidän oliivisarjansa vartalovoin niin kuin viimeksikin, mutta niitä ei ollut myynnissä ollenkaan tai sitten ne olivat jo loppuneet. Kaupan päällisiksi sain pienen purkin samansarjan kasvoidetta:)


Laveraltakin hankin ensimmäiset tuotteeni. Heidän pisteessään oli tosi mukavan oloista henkilökuntaa töissä ja tietysti Sannikin oli siellä messujen ajan tekemässä meikkejä:) Ostin harmaanruskean kulmakynän, jossa tosi kätevä harjaosa toisessa päässä (alle puoleen hintaan) ja Organic Wild Rose silmänympärysgeelin. Pakettiin oli liimattu suomeksi tarra, jossa lukee: kaikille ihotyypeille, kosteuttaa, rauhoittaa ja vähentää turvotusta. Englanniksi siinä lukeekin sitten  Dry & mature skin ja lupaa myös vähentää ryppyjen näkyvyyttä. En tiedä mikä pitää paikkansa vai pitääkö kaikki, mutta pari päivää testattuani en ainakaan mitään negatiivista vielä ole löytänyt.


Näytteitäkin kertyi tälläinen kasa kotiin vietäväksi :) Suurin osa L'Occitanelta<3 Dermalogicalla kävin kävin ihoanalyysissä (johon ehkä vähän petyin, kun tuntui että ihoani ei tutkittu kunnolla niinkuin muilla tarjottiin vain tuotteita), jossa suositeltiin minulle kemiallisia kuorintoja. Vaikuttivat kyllä mielenkiintoisilta, mutta en usko, että hintansa vuoksi  tulen koskaan ostamaan täysikokoisina. Toinen oli (messu tarjouksella) muistaakseni noin 80 euron luokkaa ja toinen 45€ :S Se kalliimpi versio oli tosi hauskasti erilainen siinä suhteessa, että kuorinta suoritettiin pienellä tuotteella kyllästetyllä "kangaspussilla", jossa oli sormen mentävä aukko. Sormi siis sujautetaan kankaaseen ja sillä hierotaan kasvot läpi. Ainetta ei huuhdella pois, vaan jätettään imeytymään iholle. Näin siis muistaisin, että minua neuvottiin tekemään siellä pisteellä.


Niin kuin aina messuilta, niin näiltäkin päätyi kotiin kamala kasa mainoksia, tuotelehtisiä ja tarjouskuponkeja:P Ajattelin kyllä selailla näitä joitain tarkemminkin läpi, koska aika kattavasti niihin on kerätty tietoa. Hamstraatteko tekin aina kaikkia turhia lippulappusia kotiin? Onko teille joku näistä hankkimistani tuotteista tuttu? Mitä mieltä olette?  ...Hei nyt on Halloween viikonloppu! Onko hurjia juhlia tiedossa? ;) Minulla onkin teille Halloween kynnet esiteltävänä seuraavaksi:) Jos vain ehdin illalla, niin laitan postauksen niistä jo tänään:)

5 kommenttia:

 1. http://maijus.blogspot.com/2010/07/jersey-beauty-company.html

  Tuolta Jersey Beauty Comapanysta saa Dermalogicaa paljon edullisemmin. Itse olen tykännyt Daily microfoliant kuorinnasta.

  VastaaPoista
 2. Creativen Super Shiney -päällyslakka on ihan älyttömän hyvä tuote, ainakin mun mielestäni. Pikakuivattajahan se ei ole, mutta se on loistava lakkauksen ylläpitoon... eli jos saman lakkauksen haluaa kestävän useita päiviä, kantsii laittaa tuota super shiney -lakkaa välillä uusi kerros ja taas on upeasti kiiltävät kynnet :) Samaten käytän aina sitä silloin kun laitan esim. lakkausta seuraavana päivänä kynsitarrat ja tarrojen päälle tarttee päällyslakan.

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia!

  Ja voi että mua nyt harmittaa, että en enää ehtinyt sinne Creativen myyntipisteelle. Tuo Make a Wish vaikuttaa nimittäin tosi nätiltä!

  Mulla on sellainen kemiallinen kuorinta Kanebolta, ja olen kyllä tykännyt siitä todella paljon. Ihanan hehkeä iho on aina sen jälkeen. Kemiallinen kuulostaa hurjalta, mutta on vain ymmärtääkseni vaihtoehto mekaaniselle, joka kuorii esim. rakeilla. Eli siis paljon hellävaraisempi. Eli ei kannata liikaa säikähtää. :)

  Ainakin se Kanebo on ollut tosi riittoisaa, eli sama purkki on ollut mulla lähes viikoittaisessa käytössä vuodesta 2007 ja edelleenkin tuntuu riittävän, ihme ainetta, vaikka olikin aika kallis aikanaan! :)

  VastaaPoista
 4. Rose: :)

  Maiju: Oi, en ole tiennytkään! Kiitos linkistä:) Hyvä tietää ettei tarvitse maksaa itseään kipeäksi jos vaikka tykästynkin noihin kuorintoihin:)

  Papu: Jes, nappi ostos siis:) Olisi siis pitänyt ottaa useampikin pullo:( Tuollaiset pikkupullot on vielä niin käteviä kun ne on helppo ottaa mukaan reissuunkin. Olen käyttänyt Mavalan Colorfix päällyslakkaa, jolla saa kanssa ihanasti pidennettyä lakkauksen kestoa ja kauniin kiillon, mutta se on aika tyyristä ja halusin koittaa jotain uutta:)

  Pumpulipupu: No jos yhtään lohduttaa niin lakkasin eilen kynteni tuolla Okey Dokey Artichokiella ja se oli TOSI hidas kuivumaan:( Ihana lakka muuten, mutta lommoja tuli ja ruttasin yhden kynnen ilmeisesti nukkuessani vaikka olin käyttänyt pikakuivattavaa... :s
  Mäkin olen halunnut koitaa kemiallisia kuorintoja jo kauan, kun niistä tuntuu olevan niin monella hyvää sanottavaa:) Aa, niin silloin se tavallaan maksaa itsensä takaisin jos yksi pullo riittää (ja säilyy) useita vuosia:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...