8.10.2011

Muppetseja! - Nailetc tilaus ja swatchit


Tässä postauksessa kuvat puhukoot puolestaan! Tilasin Nailetciltä neljä OPI Muppets kokoelman lakkaa. Punainen Wocka Wocka! oli valitettavasti hajonnut matkalla:(

OPI Rainbow Connection

OPI Gone Gonzo!

OPI Designer... de Better!

 Lakkasin heti kynteni Designer... de Better!:llä:

Kiekkoswatcheissa kaikissa 2 kerrosta Desinger... de Better!:ä (niinkuin ylempänä kynsissäkin) glittereitä yksi, kaksi ja kolme kerrosta:
 1 kerros Gone Gonzo!:a ja Rainbow Connectionia
 2 kerrosta
3 kerrosta

Jos joku ihmettelee niin viimeissä kuvassa näkyy myös China Glaze Poetic (alin), China Glaze 2030 ja vähän Jingle Bellsiä. Mitä mieltä olette lakoista? Onko teilläkin jo Muppetseja? Jos ei niin aiotteko hankkia? Huomenna laitan postauksen Rainbow Connectionista Designer, de Better!:n päällä. Tykkään tästä yhdistelmästä ihan hirveästi! Kunnon juhlafiilis tulee tästä kaikesta blingistä:)

9 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja! :)
  Haluaisin, mutta en saa tilata ulkomailta.. :/

  VastaaPoista
 2. oooooo glitterlakkoja <3 !! Harmi että tuo yksi lakka oli mennyt rikki :( Lähetitkö niille palautetta ja pyysit kokonaisen tilalle?

  VastaaPoista
 3. Voi saasta :D Mun oli nyt sitten pakko tilata toi Rainbow Connection ja kaikki on sun syytäsi :P Ja tyhmäähän tässä on se, että se on tosi samankaltainen kuin Ultan Pinata Yada-Yada (joka on melkein dupe Lippmanin Happy Birthdaylle), mutta kun se oli vaan niin ihana että oli pakko... :D

  Meep Meep Meep ois houkutellut kovasti, mutta onneksi luin etukäteen, että se tahrii kynsinauhat poiston yhteydessä, niin jätin tilaamatta. nimim. "Swimsuit nailed it -onnettomuuden jäljiltä yhä sinivihreät sormet ja kynnet..."

  VastaaPoista
 4. Upee toi Gone Gonzo! Muutkin on nättejä, mut toi on mun lemppari. :-)

  VastaaPoista
 5. Rose: Nää on namuja:) Voi harmi että et saa tilata vielä lakkoja ulkomailta, mutta kyllä aina välillä Suomestakin saa kivoja lakkoja (siis muuten kuin ryöstöhintaan) ja monesti bloggaajat pitävät blogikirppiksiä. Hmm, voisihan sitä joskus jotain kimppatilaustakin miettiä:)

  Nails1820: Niin:( En ole vielä lähettänyt, mutta mietin että kai sitä ainakin voisi koittaa. Ei siinä mitään menetä:P

  Papu: Hehe, välillä näiden blogien selailemisessa on "huonoja" seuraamuksia:P Mä olenkin kuolannut tun Happy Birthdayn perään jo pitkään! Muistaakseni se on kuitenkin vähän erliainen kuin tää niin voi vielä jossain vaiheessa hankkia sen tai sitten toin Yada-Yadan:P Ai, en ollut kuullutkaan tuosta tahrimisesta:o Hyvä kun mainitsit nuo niin ei tule hanklittua:)

  Elli: Se on kyllä hieno:) Mä en osaa yhtään päättää mikä näistä kolmesta on hienoin:D

  VastaaPoista
 6. Noi näyttää kyllä kaikki tosi kivoilta! Saattaapi lähteä hankitaan. :D

  VastaaPoista
 7. PaRaDead: En nyt tässä postauksessa vielä mitään puhunutkaan, mutta nää on kyllä vielä TOSI hyvän laatuisiakin. Meinaan siis levittyvyyttä ja kuivumista ym. Eli kannattaapi jotain hankkiakin:)

  VastaaPoista
 8. Ei vitsi kun huono tuuri käynyt kun toi yks oli hajonnut. :/ Noi vielä pakataan tuolla Nailetcissä niin hyvin!

  Mutta ihania värejä kuitenkin, rakastan varsinkin tuota Gone Gonzoa! (:

  VastaaPoista
 9. Anzq: Siis sitä mäki luulin että Nailectissä pakataan hyvin, mutta tällä kertaa nää tuli sellases samanlaises pienen flatrate boxissa niinku Transdesignilta, eli ei hyvin pakattu:(

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...