26.10.2011

Kauneusmessuilta 2011

Huh, onpas pitänyt kiirettä nämä lähipäivät! Nyt saan vihdoin julkaistua tämän messupostauksen. Kuvat on kyllä mitä on ja akkukin loppui kamerasta kesken, mutta jotain pikku väläyksiä sieltä täältä kuitenkin:) 

Kävin siis sunnuntaina Kauneus- yms. messuilla. Sonia ja Anna olivat järjestäneet messujen yhteyteen kauneusblogimiitin ja oli kyllä ihanaa tavata muita bloggaajia ja miitin jälkeen oli hauskaa kierrellä yhdessä messuilla. Kiitos kivasta päivästä Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonialle, Sensaisti -blogin Terhenille, Karkkipäivä -blogin Sannille, Sinistä Pintaa -blogin Hellinille, Pretty Sweet -blogin Mirssiinalle, Pumpulipupu -blogin Annalle ja Piece of Panda -blogin Pandalle <3 L'Occitanen pisteellä ihastelin ihania luomivärejä ja mukaan tarttui käsirasva Annan suosituksesta:)

The 2nd Global Nail Cup Finland kilpailu käynnissä. 

 Mariela Sarkiman meikkausopastuksiin pystyi osallistumaan messuillakin:)

Kynsitarvikkeita oli myynnissä ihan hullun paljon!


Kaikkia kuvia voi muuten klikkailla isommaksi

 Creativen pisteeltä nappasin 3 lakkaa vanhanmallisessa pullossa. Nämä maksoivat vain 2€ kappale!


Sunnuntaina messuilla oli Maskeerauksen SM -kilpailu ja tässä ylemmässä kuvassa näkyy kolmanneksi sijoittunut geisha ja mustanpuhuva kammottavan täydellinen voittaja. Tämän kuvan oton jälkeen kamerastani loppui siis akku ja en saanut enää kuvia palkintojen jaosta myöhemmin. En siis tätä kuvatessani vielä tiennyt voittajaa. Heidi M∙A∙K∙E∙U∙P blogissa voitte käydä kurkkaamassa kärkikolmikosta paremmat kuvat. Oli kyllä mahtavia töitä kaikilla!

Sunnuntai oli todella kiva päivä, enkä olisi halunnut sen loppuvan niin nopesti! Ensi kerralla täytyy varmaankin ottaa joko Sonialta opiksi ja käydä messuilla kahtena päivänä tai sitten tehdä niinkuin Terhen ja olla ovella koputtelemassa heti avaamisaikoihin:) Ostoksista laitan esittelyä erikseen. Olemme muuten jo suunnittelemassa seuraavaa blogimiittiä ja tilakin on jo varattu sunnuntaiksi 4.12! Käykää Pandan blogissa ilmaisemassa näin alustavasti mielenkiintonne osallistumiseen :) Meillä on vaikka mitä ihanaa suunnitteilla tuolle päivälle, mutta sisältö on vielä tässä vaiheessa vaiheissa. Ihan täpinöissäni jo kuitenkin olen! Kannattaa muutenkin seurata Pandalta uusimpia tietoja tapahtumasta. Ilmoittelen niitä kyllä tännekin, mutta Panda on ns. virallinen järkkääjä tässä, vaikka kovasti mukana pyöritäänkin :)

9 kommenttia:

 1. Voi kun mua harmittaa etten pääse sinne viralliseen miittiin, olen silloin siellä Ranskan reissussa... Pitäkää siis hauskaa munkin puolesta :)

  Oli kyllä tosi hauskaa messuilla, ensi vuonna sitten järkätään vaan isompi blogimiitti ;)

  VastaaPoista
 2. Mirssiina: Ai sä et pääse?! Höh:( Mutta varmasti Ranskan reissustasi tulee ikimuistoinen:)
  Joo ensi vuonna järkätään messuille taas miitti!:) Oli kyllä niin loistavaa olla samoista jutuista kiinnostuneiden ihmisten kanssa siellä<3

  VastaaPoista
 3. Tuossa geishassa oli kyllä ideaa!

  VastaaPoista
 4. Maksaako tuo miitinki sitte jottai? Ko tilakkii vuokrattu yms.

  VastaaPoista
 5. hellin: Se geisha oli kyllä mun suosikki:)

  Ano: Tilan vuokrauksesta ei tullut kuluja, mutta voi olla että tarjoiltavasta voi tulla pieni osallistumismaksu. Tässä vaiheessa kaikki on tosin vielä auki ja en voi sanoa mitään varmaa...

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä sullekin kivasta päivästä, meillä oli kyllä niin hauskaa! Ja oli niin kiva tavata sut!

  On ollut tosi kivaa ja mielenkiintoista lukea teidän kaikkien juttuja messuista. Vähän eri asioita on sieltä huomattu, jokainen kiinnostuksemme mukaan. Mä en esimerkiksi ehtinyt tuonne kynsipuolelle sitten enää ollenkaan, harmi!

  Toivottavasti nähdään taas joulukuun alussa, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 7. Pumpulipupu: Oli kyllä aivan mahtava päivä!:)
  Joo, kaikki on kuitenkin kierrelly itekseenkin ja mullahan loppui akku kesken kamerasta, niin en voinu kaikkista jutuista edes tänne laittaa mitään:(
  Niin, toivottavasti nähdään sitten siellä miitissä! Siitä tulee varmasti tosi hauskaa:)

  VastaaPoista
 8. Näitä kuvia katsellessa harmittaa niin hirveästi, että en päässyt tuonne messuille! =/

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...