29.10.2011

Halloween Nails - with pumpkins, spiders and glitterWihiii, Halloweeen! Näitä kynsiä oli hauska suunnitella ja tehdä (ja esitellä :p). Oli myös piristävää välillä vilkaista käsiin, kun nämä pikku kaverit tuijottivat sieltä takaisin :) Harmittaa vain, että näissä kuvissa tuo minun niin täydellinen "Halloweenin oranssi" BeYu -lakka toistuu liian punaisena :(  Se on oikeasti juuri sellainen perus kirkkaanoranssi. No ehkä kuitenkin vähän punaisempi kuin tuossa viimeisessä kuvassa (ainakin miltä se tältä näytöllä näyttää).


Sain kuvattua nämä kunnolla vasta parin päivän käytön jälkeen, joten kuvissa saattaa näkyä vähän kulumista kärjistä ym. Pohjalakkoina siis oranssi BeYu 91, jota tuli kolmekerrosta ja musta Wild and Crazy Bellie Up, jota yksi kerros (!!!) yhdessä kynnessä per käsi. Seitit tein "kuivamarmoroimalla", eli lakkasin heti viimeisen oranssin kerroksen jälkeen märän lakan päälle kolme mustaa kaarta ja vedin ohuella dotting toolilla niistä läpi viivoja. Seiteistä tuli nyt mitä tuli, mutta ihan ok mielestäni. Seittikuviota oli siis myös oikean käden peukalossa, joka ei nyt näy näissä kuvissa. Täytyykin harjoitella tuota tekniikkaa lisää. Sillä voisi tehdä vaikka minkälaisia kuvioita! Tosin käyttäisin tässä mieluummin kyllä hammastikkua, mutta en juuri silloin löytänyt tietenkään yhtään...


...Tämän jälkeen lakkasin kynnet osittain tai kokonaan OPI Rainbow Connection glitterlakalla. Sitten laiton kerroksen pikakuívattavaa glitterien "roisoisuuksien" peittämiseksi ja menin nukkumaan :p Eli loput kuvioit maalasin vasta myöhemmin. Kurpitsojen alle tuli ensin kerrokset punaista akryylimaalia tuomaan peittävyyttä ja sitten päälle taas oranssia BeYu:ta. Maalasin kuvioit Mimaxilta ostamallani nail art 000 siveltimellä, mustalla akryylimaalilla ja valkoisella nail art lakalla (käytin tosin silloinkin Mimaxin sivellintä). 

Tälläiset niistä sitten tuli :) Kuvioista ei tullut täydellisiä, mutta tykkäsin. Insipiraatiota sain useista lähteistä, mutta käykää oikeasti kurkkaamaassa Mini Nail Blog   -blogin Halloween kynsiä! Niitä on tosi monta ja todella hienoja ja yksityiskohtaisia. Siinä on kyllä yksi erittäin taitava tyttö <3
Wild and Crazy Bellie Up, BeYu 91, OPI Rainbow Connection, Striper rite valkoinen nail art lakka ja Louvren musta akryylimaali.

10 kommenttia:

 1. Tosta kuivamarmoroinnista sen verran, että minusta paras (ja ohuin) tulos tulee kun käyttää neulaa(: muuten kyllä tosi kivat kynnet!

  VastaaPoista
 2. Liisa: Voi kiitos:)

  Rose: Kiitos<3

  Mmeri: Ah, totta! Hyvä että mainitsit kun ei näköjään tullut taas mieleenkään:) Kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Vähän siistit! ja söpöt (:

  -systerfan-

  VastaaPoista
 4. systerfan: Kiitos :)

  Iris: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Voi että miten suloiset ja hauskat! :-)

  VastaaPoista
 6. love your halloween mani, it's pretty amazing :-D

  VastaaPoista
 7. cottoncandy: Kiitos, kiva että tykkäsit:)

  nail crazy: Thank you<3 glad you like it:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...