2.12.2011

* Luminen jouluyö *Osallistuin Glitz & Glam blogin joululakkauskilpailuun tällä "Luminen jouluyö" -lakkauksella. En halunnut käyttää perinteisiä punaista, vihreää ja kultaista edelleenkään ja päädyin sitten tälläiseen talviseen väritykseen. Pääset katsomaan osallistujat ja äänestysohjeet täältä. Äänestämällä osallistuu kolmen itse valitsemansa Color Club lakan arvontaan, joten kannattaa äänestää! :)

vielä ilman lumihiutaleita, mielestäni kivat näinkin :)

Aloitin lakkaamalla kynsille ensin yhden kerroksen shimmeristä valkoista China Glaze Frostya. Sitten töpöttelin meikkisienellä vaaleansinistä Depend 221:stä liukuen melkein koko kynnelle.  Kärkiin lakkasin sitä peittävämmän kerroksen. Tämän jälkeen lakkailin Models Own Blubelle sinistä glitterlakkalla, ihan vain lakan omalla siveltimellä liukuen niin, että sitä tuli peittävämmin kynsien kärkiin ja enemmän reunoille kuin keskelle. Sen jälkeen väliin tuli kerros pikakuivattavaa ennen koristeluja.

lähikuvaa yksityiskohdista


Tämän jälkeen olikin lumihiutaleiden vuoro. Maalasin ne vesiliukoisella valkoisella striper rite nail art lakalla. Kuten oikeatkin lumihiutaleet ovat yksilöllisiä, niin minäkin maalasin vähän eri mallisia hiutaleita. Valmiiden valkoisten hiutaleiden keskelle lakkasin vielä hopeisella nail art lakalla pienet vedot, tuomaan vähän kimalletta. Voisinkin tehdä jonkinlaisen tuton limihiutaleiden maalamisesta En kyllä tiedä paljonko se auttaa, kun en videota varmaan onnistu ottamaan...


Hiutaleiden jälkeen oli lakkauksen tähden, eli kuusen, vuoro :) Kuusen maalamisessa käytin Mimaxilta ostamaani pientä 000 sivellintä, kolmea akryylimaalia ja kahta nail art lakkaa. Hahmottelin kuusen ensin tumman vihreällä ja sitten aloin sekoittelemaan vaalean vihreää ja tummaa ensin paperilla ja sitten kynnnessä. Lopuksi lisäsin vielä "lumet" valkoisella ja vähän shimmeristä vaalean vihreää nail art lakkaa, joka ei kyllä näy paljoa :p Kiinnitin vielä päällyslakalla tähtistrassin kuusen huipulle. Kaikkien kynsien päälle lopuksi paksut kerrokset pikakuivattavaa ja vihdoinkin tuli valmista :)

Depend 221, China Glaze Frosty, Models Own Bluebelle, Striper Rite valkoinen ja hopea ja Moyra shimmer vaaleanvihreä nail art lakka, tumman- ja vaalean vihreä ja musta akryylimaali

Mitäs mieltä olette näistä? Aiotteko äänestää kilpailussa? Osallistuiko joku teistä siihen? Nyt on monia kynsikilpailuja meneillään ja on harmi etten oikein ehdi osallistua.

14 kommenttia:

 1. Paljon olet nähnyt vaivaa, mutta tulos on kyllä sen arvoinen. Aivan upeat lumikynnet, joissa on paljon mutta ei liikaa. :) Mielestäni sopivat kilpailuun todella hyvin, kun kyseessä on kerran jouluYÖ.

  VastaaPoista
 2. nää on kyl niin hienot! ja huom toi yks kuva varsinki hyvi onnistunu (siin on mun helmet:P) Noi on jotenki niin rauhallisen jouluset. tosi hienot kynnet!

  -systerfan-

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunnit kynnet, sopivat tosi hyvin talveen ja jouluyöhön:>. Tulisipa sitä lunta sitten vaan...

  VastaaPoista
 4. Passion for nails: Hih, kiitos :)

  Sonne: Kiitos <3

  Helmisusi: Kiitos, kyllähän näihin aikaa sai kulumaan :p ..hyvä että ovat teemaan sopivat :)

  systerfan: Thanks:) mikä kuvista? Ai bongasit omaisuutesi? ;P

  VastaaPoista
 5. Niin hienot, taas kerran, olet kyllä todellinen taiteilija! :)

  Minä arvasinkin, että nämä oli sun tekemät Glitz & Glamin kilpailuissa, laitoinkin Minnalle s-postiin että varmasti on Shiny. :)

  VastaaPoista
 6. Pumpulipupu: Voi kiitos ihana <3 Hih, hassua että tunnistit, mutta olen imarreltu :D

  Rose: Kiitos <3

  Aurica: Kiitos äänestäsi! :) Ihanaa että valitsit juuri nämä <3

  VastaaPoista
 7. Hii, äänestinki sua :)

  Mietin nimittäin itse jotain lumihiutalejuttua tuohon kilpailuun, mutten jaksanut/ehtinyt osallistua.

  VastaaPoista
 8. asetonihuuruja: Voi kiitos! :) Harmi että et itse ehtinyt osallistua.

  VastaaPoista
 9. ääää....nää on aivan ihanat kynnet, taidan alkaa lukemaan sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva että tykkäät :) ...Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt! :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...