3.3.2013

Vähän ruusuja ja luksusta


Ah, Deborah Lippmannin Boom Boom Pow vähän luksusta arkeen. ♥ Tässä manikyyrissä lakkasin muut kynnet, paitsi nimettömän, turkoosiin vivahtavalla vihreällä BeYu 147 lakalla. Kuvat vääristävät sitä vähän liiankin turkoosiksi, mutta aika lähellä on kyllä tuo ensimmäinen kuva. Mielestäni tosi kauniin värinen ja kiva keskitumma vihreälakka. Hyvä levittyvyys ja peittävyys, kaksi kerrosta käytin näihin. Myydäänköhän BeYu:n lakkoja enää? Silloin kolmisen vuotta sitten ostin tämän kyseisen yksilön Kicksin alelaarista ja olivat ilmeisesti melkein viimeisiä lajissaan silloin.

Nimettömän jätin siis aksenttikynneksi ja lakkasin sen valkoisella Orly Pointe Blanchella. Hankala oli kyllä lakata sillä koko kynttä, kun kyseisessä lakassa on tarkoituksella kapeampi sivellin, jotta sitä olisi helpompi käyttää ranskiksen tekemiseen. Minulla ei vaan tällä hetkellä ole vaihtoehtoista valkoista cremelakkaa, niin oli pakko käyttää sitä. Ehdotuksia muuten tämän puutteen korjaamiseksi? Mikä olisi hyvälaatuinen ja peittävä perusvalkoinen (ehkä myös edullinen) lakka? :)


Vihreisiin kynsiin levitin siis tyvestä ylöspäin tätä kultaista glitterpläjäystä, DL Boom Boom Pow lakkaa, joka sisältää oikeaa kultapölyä. Oletan että nuo pienimmät kultahiput/ kultahiekka ovat sitä aitoa kultaa ja isommat eri kokoiset glitterit normiglittereitä. Ihan lakan omaa sivellintä hyväksi käyttäen levitin glitterit vähän epätasaisen liukuvasti kynsiin. Tähän ei siis tarvitse mitään meikkisientä tai muuta apuvälineeksi. Deborah Lippmann lakkani ovat siis suomalaisesta Love It! -verkkokaupasta, jos joku miettii mistä näitä saa.

Valkoiseen kynteen taas leimasin ruusukuviota DRK Nails Rule Ax2  kuvalaatasta/-viivoittimesta ja käytin leimauslakkana itseasiassa MIYO:n Mini Drops söpöä vihreää tuoksulakkaa Papaya/ Mangoa*, jonka testasin sopivan hyvin myös leimailuun. No ainakin näin valkoiselle pohjalle :) Lopuksi kiinnitin vielä päällyslakalla kultaisen strassin nimettömän tyveen ja suojasin kaiken Seche Vitellä. 


Mitäs pidätte lakkauksesta? Tykkäättekö yleensäkään käyttää tälläisiä lakkauksia, että yksi kynsi on ihan erilainen kuin muut? :) Seuraavassa postauksessa kerronkin teille aikas kivasta tilaisuudesta, jonne pääsin Tyttö ilman helmikorvakorua blogin Sonian avecina osallistumaan. Nimittäin Guess Girl -tuoksun lanseeraustilaisuudessa juuri remontoidussa Helsingin Aleksanterin kadun liikkeessä. :) Kiitos Sonia kutsusta! ♥

MIYO Papaya/ Mango,  Orly Pointe Blanche, Deborah Lippmannin Boom Boom Pow,
BeYu 147, DRK Nails Rule Ax2 kuvaviivoitin ja strasseja


MIYO-lakka saatu blogin kautta

14 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet:)! Mun mielestä ainakin on kiva jos on yksi kynsi jotenkin eritavalla lakattu kun muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mäkin tykkään lakata yhden tai kaksi kynttä eri tavalla tai sitten teen kaikista kynsistä hiukan erilaiset variaatiot lakkauksesta :p

      Poista
  2. Siistit ja todella nätit lakkaukset! :)

    Minäkin tykkään lakata aksenttikynnen erilailla kuin muut, se tuo sitä jotain lakkauksiin. Omistan myös yhden BeYun ja oon kyllä tykänny, harmi kun ei saa enää mistään. Kotiutin sen silloin kans Kicksin alelaarista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät :)
      Niin onkohan niiden tuonti Suomeen lopetettu kokonaan vai eikö niitä vaan enää tehdä? :/

      Poista
  3. Todella kauniit kynnet! Ihanan herkät :) Ja tosi söpö tuo leimaviivoitin, en ole ennen nähnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Tykkäsin näistä itsekin paljon :)
      Tuon viivoittimen tilasin Ninja Polishilta :D Mun mielestä toi on paljon kätevämpi muoto leimauslaatalle, kuin sellanen perinteinen pyöreä!

      Poista
  4. Mavalan French Manicure White-pakkauksessa oleva valkoinen lakka on yllättänyt iloisesti: peittävä ja kestävä. Kolmen lakan+tarrojen paketiks ei ees hirveen kallis, veikkaan n. 15e. Suosittelen näin kynsienlakkaus-friikkinä! :)

    http://notallthosewho.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Luulen kyllä että ostan ihan vain yksinään jonkin valkoisen lakan, koska ne muut pakkauksen tuotteet olisivat mulle varmaankin turhia :)

      Poista
  5. Pitää kokeilla seuraavaksi lakata yksi kynsi eri lakalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Se on hauskaa vaihtelua ja tuo vähän leikkisyyttä ja erillaisuutta lakkaukseen ;)

      Poista
  6. Mulla on nyt kevään tullen kova vihreä kausi menossa. Nämä oli ihanan raikkaat, tykkäsin ruusukuviosta ja kivasti sopi myös vihreä ja kulta yhteen! :)

    VastaaPoista
  7. Jos sulle kelpaa ns. halppis lakat...niin se wild&mild valkoinen on tosi hyvä! Hinta tais olla 2.95 :) ja ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...