7.7.2013

Kesäarvonta!Taas olisi arvontaa tarjolla Shiny Nail Art -blogissa! :) Mennäänpä heti enempää jaarittelematta siihen kaikkia  eniten kiinnostavaan asiaan eli arvontapalkintoon ;)

Yhdelle onnekkaalle olisi siis tarjolla mm. kolme kesäisen sävyistä laadukasta Zoya-lakkaa. Vihreä Zoya Josie, pinkki Zoya Yana ja oranssi Zoya Thandie ovat tämän kesän Stunning-kokoelmasta. Josie on creme-lakka, mutta Thandie ja Yana taas sisältävät pikkuisen metallista, hopeista hohdetta. Swatcheja näistä löytyy helposti googlettamalla, jos kiinnostaa. :) Zoyat arvontaan tarjoaa NailCity. Kiitos NailCity!Adenina lahjoitti arvontaan yhden A England-lakan ja suloisen fimohyrrän. Kiitos Adenina! A England Perceval on shimmerinen syvänpunainen lakka. Fimohyrrästä taas löytyy kaikkea suloisista kuppikakuista pikkuruisiin pelikortteihin.Eikä tässä vielä kaikki! Ei lähellekään, sillä arvonnanvoittaja saa vielä valita mieluisia tuotteita itselleen 25 euron arvosta CosMeryalta! Arvontapalkintoon kuuluu siis 25€-lahjakortti CosMerya-verkkokaupppaan* :) CosMeryaltahan löytyy tuotteita luonnonkosmetiikasta, ihon- ja hiustenhoitoon ja  kynsilakkoihin. Edellisessä postauksessa esittelin juuri yhden Cuccio Colour-lakan*. Heillä on muuten tällä hetkellä kesäalen loppurysäys käynnissä ja vielä pari päivää ilmaiset toimituskulutkin (9.7 asti)! Koodilla DS25 saat Deep Steepin tuotteista 25% -alennuksen tai koodilla COSTT15  kaikista tuotteista -15%.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

_ Arvonnan säännöt_

 • Sinun täytyy olla Bloggerin/Google-käyttäjäraadin (GFC) kautta julkinen lukija TAI tykätä Shiny Nail Artista Facebookissa. Molempi parempi eli jos seuraat blogia näiden molempien kautta saat 2 arpaa (jos vain toisen kautta -> 1arpa). Googlen kautta lukijaksi voi liittyä sivupalkista kohdasta, jossa lukee "liity tähän sivustoon" ja alla jäsenet. Facebook tykkääminen onnistuu myös sivupalkista tai vaikkapa tämän linkin kautta.
 • Täytä lomakkeeseen toimiva sähköpostiosoite.
 • Täytä lomake vain yhden kerran! Jos et ole varma oletko jo osallistunut arvontaan tai menikö lomake onnistuneesti läpi, niin jätä minulle vaikka kommentti tähän niin tarkistan asian. Huijausyritykset poistetaan.
 •  Lisäarpoja voi hankkia mainostamalla arvontaa blogissasi tai sosiaalisessa mediassa (Twitter, Fb). Tällöin lomakkeeseen tulee täyttää toimiva linkki mainostukseen. Helpoiten tämän arvan saa jakamalla Fb-sivuilla julkaisemani linkin arvontaan, jolloin nään suoraan "shared"-kohdasta arpaan oikeutettujen nimet. Muista jakaa linkki julkisesti. Blogissa ja Facebookissa jakamisesta saa siis molemmista yhden lisäarvan.
 • Arvonta päättyy ke 17.7 klo. 20.00. Otettuani yhteyttä voittajaan, hänellä on 2 päivää aikaa vastata ja lähettää yhteystietonsa minulle tai arvon uuden voittajan. Postitan palkinnon vain Suomeen. Pakkaan tuotteet mahdollisimman hyvin, mutta en ole vastuussa postin möhläyksistä.
  *Affiliate-linkki

7 kommenttia:

 1. Aargh, tulikohan mun lomake eilen perille? Viitsitkös vatsialla vaikka emailin kautta; kielletty.hedelma.84@gmail.com :)

  VastaaPoista
 2. Ei ollut tullut osallistumista vielä. Laitoin mailiakin :)

  VastaaPoista
 3. Onko mun lomeko tullut perille? :) Pakko varmistaa vielä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osallistumisesi kahdella arvalla on tullut perille :) ...Kiitos muuten postausideoista! :)

   Poista
 4. Toivottavasti minunkin lomake tuli perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on tullut Anni nimellä osallistuminen kahdella arvalla :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...