16.7.2013

Turun blogimiitti 13.7Viime lauantai tuli vietettyä aurinkoisessa Turussa lämpimässä säässä ja hengessä. :) Kyseessä oli siis kosmetiikkabloggaajien piknikmiitti, jota sponssasivat Glitter, Lumene ja Granit. Tapahtuman meille järkkäilivät neitokaiset Mira, Panda ja Nea. Kiitos ja kumarrus heille! ♥ Tässä postauksessa kuvasaldoa päivän tapahtumista ja sponssilahjoista. Suurin osa kuvista on itse ottamiani, mutta muutama on lainattu (luvan kanssa) toisilta bloggaajilta. Mainitsen näistä kuvien yhteydessä. Anteeksi ensimmäisen kuvan huono kännylaatu muuten :/

kuva Sinini

Päivä alkoi Hansan Glitteristä, jossa saimme valita kesäisiä asusteita kotiin viemisiksi. Näihin kuului kasa rannekoruja, aurinkolasit ja huivi. Saimme myös shoppailla alennetuin hinnoin muita tuotteita ja mukaan tarttui niitäkin pari (yllätys, yllästys). :D Joillekin myös laitettiin hiukset uuteen kuosiin Glitterin hiustuotteilla. Alla olevassa kuvassa Sonia ja niittinuttura :)


Glitteristä siirryimme joenrannalle piknikille. Glitter oli sponssannut meille juomaa ja ruokaa ja Granitilta saimme metallisia tarjoilukoreja, kertislautaset ja pari piknik-vilttiä käyttöömme.Ihanan hymyilevä Mizz Annie! Sää hemmotteli meitä todenteolla ja nautinkin suuresti ihanasta kespäivästä,  hyvästä seurasta ja ruuasta ja juomasta :p Oli kivaa! :)

Panda jakaa lahjapussukoita :)Meidän oli tarkoitus jatkaa iltaa Jakke Jokilautalla kruisaillen, mutta valitettavasti, jostain mysteeriksi jäänestä syystä, lauttaa ei kuitenkaan kuulunut tai näkynyt :(


Lauttailusuunnitelman hyljättyämme emme kuitenkaan lannistuneet, vaan siirryimme ensin terassille ja sitten sisälle ravintola Yokeen. Yllä Nean ottama kuva minusta Päivistä. :) Osa porukasta lähtikin tässä vaiheessa jo kotiin. Joskus kymmenen aikoihin alkoi taas vähän hiukomaan ja kävimme vielä syömässä erittäin maukkaat pizzat ravintola Fontissa. Täytyy kyllä kiittää ravintolan henkilökuntaa joustavuudesta ja hyvästä palvelusta, sillä saavuimme paikalle vasta kun keittö oli jo suljettu, mutta he kuitenkin suostuvat meidät vielä ruokkimaan! 

Miran kameralla Annien ottama kuva :p


Tässä vielä tarkempaa kuvaa kampauksestani, jossa käytin Glitteriltä aikaisemmin saamaani hiuskukkakoristetta. Minulla on noita kukkia parissakin eri värissä ja ne ovat aivan täydellisiä kesäkampauksiin! :) Korvissa Hansan Glitteristä aamulla ostetut korvikset, jotka laitoin tietenkin heti päälle :p


Lumenen lahjapussukasta löytyi kaksi Miracle Lip Sorbet -huulikiiltokynää ja kaksi kynsilakkaa. Minun pussukastani löytyivät Lip Sorbetit sävyissä 12 kesätaivas ja 17 tuoksuvat puut. Kynsilakoista taas oranssi Kesän hehkua ja marjaisan punainen Kukkien kieltä. Näköjään kamera on taas vääristänyt tuon oranssin lakan sävyn punaiseksi, huoh... :( Lakkoja en vielä testaillut, mutta Lip Sorbet -kynät vaikuttavat kivoilta ja käteviltä.  Vaikka ne ovatkin kynämuodossa levittyy tuote todella pehmeästi huulille. Tykkään myös näiden miedosta marjaisasta tuoksusta.Tässä Glitteristä saatu värikäs käsikorusaalis ja tyylikkäät aurinkolasit. :)


Tässäpä taas Glitterin ostokseni. 


Huivivalikoimasta valitsin tämän kauniisti kuvioidun oranssin huivin. Jättimäinen ja pehmoinen huivi sopii lämmittämään sitten iltojen ja säiden viilentyessä. :)

Minulla oli kaiken kaikkiaan todella kiva päivä ihanassa seurassa! Kiitos kaikille osallistujille, sponsoreille ja varsinkin järjestäjille! 

10 kommenttia:

 1. Teillä on ollut upee piknik :) Olisimpa päässyt mukaan, mutta töissä meni koko viikonloppu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä kivaa :) Harmi :( mutta ensi kerralla sitten mukaan! :)

   Poista
 2. Oli kiva tavata :D Fontti on ihana ja pizzat erinomaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! <3 <3 Kiitos oppaana toimimisesta ja muusta vaivannäöstä! Se mozzarellapizza oli kyllä valehtelematta paras ikinä, oikeasti :D

   Poista
 3. Oli kyllä hauskaa tavata :) Huipputyypit ja huippupäivä.

  VastaaPoista
 4. Näyttääpäs taas hauskalle!:) Paljonko teitä tuolla oli kaikkiaan? Mukana oli ilmeisesti paljon kosmetiikka-bloggaajia yleisesti, ei pelkästään kynsi-? Uusia blogeja ainakin löytyy jo heti järjestäjien nimilinkkien alta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli nimenomaan kosmetiikka/kauneusbloggaajien miitti. Kaiken kaikkiiaan osallistujia taisi olla 17. Meitä kynsi-ihmisiä oli siellä muutama :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...