12.7.2013

Maybelline Color Show Polka DotsPilkukkaat Maybellinen Color Show Polka Dots -lakat* ovat mielestäni aika indielakka henkisiä. Eli tykkään! :D Nämä yksilöt sain testiin L'Oréalilta. Lakkojen pitäisi olla tässä kuussa ilmestyneet kauppojen hyllyille ja ne ovat myynnissä vain rajoiteteun ajan. Eli jos joku pilkkukavereista miellyttää silmää, kannattaa se käydä nyt hakemassa turvaan ennen kuin loppuvat. ;) Lakkojen hinnat pyörivät 5€:n hujakoilla.


Suomeen on (ilmeisesti) tullut myyntiin nämä neljä sävyä. Maybelline kuvailee lakkoja näin:
Shooting Stars, kuin kaistale romanttista tähtitaivasta
Spekled Pink, pirteitä pilkkuja ja häivähdys ruusunpunaa
Rain Forest Canopy, Sähäkkään smaragdinvihreään pilkkutyyliin
Chalk Dust, mustaa, valkoista ja ehdottomasti pilkullista

Muualla on vielä näiden lisäksi ainakin oranssi Polka Dot valikoimassa. Lakoilla näyttää olevan  myös eri nimet Jenkkilässä, mikä on minusta aika outoa. Esim. Chalk Dust on siellä Clearly Spotted ja Spekled Pink on Pretty in Polka (mikä on ainakin mun mielestä paljon kivempi nimi). Tsekatkaa vaikka tämä Beauty Junkiesin postaus. Mistäköhän johtuu tuommoinen hämäävä nimien vaihtelu? Kai kyseessä ovat kuitenkin samat tuotteet?


Swatcheissa on lakkoja kaksi paksuhkoa kerrosta, ei päällyslakkaa. Näissä kuvissa tuo turkoosinvihreä Rain Forest Canopy näyttää liian lämpimän vhreältä (verratkaa pullokuvaan) myös pinkkilakka on tässä hieman liian lämpimän sävyinen :( Mustavalkoinen topperi Chalk Dust, muistuttaa L'Oréalin Confettis-lakkaa, mutta siinä mustavalkoisia kuusikulmioita on tiheämmässä ja myös useamman eri kokoisia. Muihin Polka Dots lakkoihin verrattuna tässä on lisäksi vielä ihan pikkuruista silppua mukana, mitä ei noissa jellymäisissä värillisissä ole. Tässä ei myöskään ole sitä ihan pienenpientä sinistä shimmeriä, jota vähän Confettiksessa on. Tosin siinäkään se ei paljoa näy ja monet eivät varmastikaan ole huomanneet edes koko shimmeriä :p No miltäs Polka Dots* -lakat vaikuttivat? :)

L'Oréalilta on tullut tässä lähiaikoina useampikin yllätyspaketti ja yritän saada myös Essien kesäkokoelman nopeasti esiteltyä täällä. Pääsen sitten näillä tehtyjä lakkauksiakin postaamaan, hehe! :) Monessa blogissahan noita Naughty Nautical -lakkoja onkin jo näkynyt, mutta kai minä pistän vielä oman korrenteni kekoon.


*Affiliate-linkki

11 kommenttia:

 1. Kattelin noita kaupassa ja näytti kivoilta, onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni :)

  VastaaPoista
 2. Näin tänään Kärkkäisillä mutta ei ollut hintaa joten hyllyyn jäivät. Ainakin toistaiseksi, tuo pinkki ja mustavalkoinen kiehtoisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden pitäisi kyllä olla aika edullisia (n. 5€). Sitten ei tietenkään kannata ostaa jos ylihintaa pyytävät. Suosittelisin näitä kyllä, varsinkin tuota mustavalkoista, jos sulta ei vielä vastaavaa löydy.

   Poista
 3. Kävin nappaamassa näistä itselleni vihreän ja pinkin. Mutta nyt kyllä huokuttais hakea noi kaksi muutakin. Vaikka mä ajattelin, etten tarvis enää mustavalkoista. Kun oli tarkoitus ostaa vielä yksi Jolly Jewelsin mustavalkoinen glitter. Mutta ehkä tää ois kivempi? En vaan osaa päättää! :D Ja voi kun oisin halunnut sen oranssin kanssa, höh!

  VastaaPoista
 4. Aaa, miun on pakko saada tuo vihree! Siitä tulee ihan Creeper mieleen :D

  VastaaPoista
 5. Mua kanssa hämmentää toi vaihteleva nimeämisasia, vähän ärsyttävää, jos yrittää vaikka swatchea googlailla tai muuta. Toistaiseksi en oo hankkinut yhtäkään näistä, mutta tuo pinkki voisi olla aika nam.

  Toisaalta tuossa linkkaamassasi blogiss nuo sävytkin on jotenkin vaaleampia ja maitomaisempia mitä nämä Suomessa myytävät ilmeisesti ovat, vai kuvittelenko vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne kyllä ne vähän vaaleammilta näyttävät ainakin tuo sininen! Tuo mun on ainakin paljon tummempi. Mut mulla taas tuo pinkki näyttää noissa swatch kuvissa vähän liian "kirkkaalta" tummalta, että en sitten tiedä johtuisiko vain kuvista? Ei näistä oikein ota selvää :D

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...