3.10.2013

Kesän haikailua

Sää on jo viilennyt siihen malliin, että paksumat takit ja kaulaliinat on pitänyt kaivaa esiin ja hanskatkin on otettu käyttöön suojaamaan kätösiä kylmentymiseltä. Illat pimenevät nopeasti ja kammoan jo nyt miten kestän tulevan kaamoksen. :( Olenkin tässä muistellut mennyttä kesää lämmöllä ja päätin vihdoin toteuttaa tämän takaraivossa kutkutelleen postausidean. 

Koko kolmisen vuoden blogihistorian ajan, olen jokaisena kesänä käynyt jossain ulkomailla matkoilla, ja kirjoittanut matkasta sitten postauksen blogiin. Tänä kesänä en valitettavasti päässyt poistumaan Suomenkamaralta, mutta kaikkea mukavaa täälläkin ehdin tehdä.  Keräsin tähän kuvia joistakin tämän kesän tapahtumista,  joista on jäänyt minulle hyvä mieli. :) On ollut kiva päästä tapaamaan muita bloggaajia erilaisissä häppinengeissä. ♥ Voih, mulla on on jo nyt niin ikävä aurinkoa ja lämpöä ja kaikkia piknikkejä ym! :D


Kävimme bloggaajaporukalla Suomenlinnassa piknikkeilemässä (voiko noin sanoa?) ja nauttimassa kauniista ilmasta ja mahtavasta seurasta. Kuvassa näkyy vain osa eväistä, kun jokainen toi oman lisänsä soppaan. Ihana Heidi oli taikonut aivan uskomattoman määrän erittäin maukasta sapuskaa meille! Tulee vieläkin vesikielelle, kun vain katson tuota kuvaa :p Alla on Sonian ottama kuva minusta ja Pauliinasta. Oli aivan huippu päivä, kiitos siitä vielä kaikille osallistujille! 

kuva: Sonia

Zoyan PixieDusteilla mentiin Suokkipäivä.

Suomenlinnasta osa meistä jatkoi Vanhalle Summer Heat:in, johon olimme saaneet Vip-kutsut Aussielta. Aussie lanseerasi kesällä Street Art Editionit suosituille 3 Minute Miracle syvähoitiksilleen, joita oli esillä tuossa tapahtumassa.
Kesän aikana pääsin toisenkin kerran piknikille ihanien kanssabloggaajien kanssa. Kyseessähän oli siis tämä Glitterin, Granitin ja Lumenen sponssaama Turun blogimiitti. Lisää siis tapahtumasta ed. linkin takaa. Aivan mahtava päivä oli tuokin. ♥ ...Siis oih, mulla on jo niin ikävä mansikoita!


kuva: Annie

kuva: Gaya

Osallistuin Gaya Cosmeticsin & Rockstone Agencyn järjestämään bloggaajatapahtumaan LeBonkissa. Pääsimme tutustumaan Gayan tuotteisiin mukavan jutustelun ja mutustelun merkeissä. :) Tunnelmaa meille nostattamassa kauniilla äänellään oli, taitava Elisabeth J ja Studio Bright Star:n edustaja teki mielenkiintoisen värikkään kampauksen mallilleen. Halutessaan pääsi myös meikattavaksi ja minäkin uskaltauduin lopulta ammattilaisen tuoliin. Silmämeikkiin en halunnut koskettavan, joten minulle sitten korjailtiin vähän kasvomeikkiä ja punattiin huulet Gayan tuotteilla. :) kuva: Emskutin ♥ 

Sneak peek! :p Kuvassa näkyvistä tuotteista lisää myöhemmin. ;)


Kävinhän minä myös muissakin riennoissa, mutta eipä niistä tullut oikein kuvia otettua. :/ Tämän, Ourvision laulukilpailun finalistien kesän konsertin Espalla, haluan nostaa esiin, koska siskoni Miriam on kilpailussa mukana finaalikierroksella! Espan konsertti oli mukava ulkotapahtuma loppukesästä ja huomasin kuinka kaikki finalistit ovat kehittyneet kesän aikana huimasti. Huomenna se odottettu suuri päivä vihdoin on eli Ourvision Grande Finale 2013 Savoy-teatterissa klo 19.00 alkaen! Iik, jännittää ihan suunnattomasti siskon puolesta! :s Jos huomen illalle ei ole vielä suunnitelmia, niin tässäpä yksi menovinkki. Tulkaa seuraksi katsomoon jännittämään. ;)

Veljeni "vähän" tärisevin käsin kuvaama video Espalta, mutta älkää liikaa siitä välittäkö :p

siskokset 

2 kommenttia:

  1. Toi on niin hyvä kuva susta minkä otin :) Vitsit miten ihanalta toi piknik näyttää, nams!

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...