13.4.2014

Kosmetiikkabloggaajat Tampereella



Viime viikon lauantaina käväisin Tampereella Karkkipäivän Sannin ja Miten niin liikaa -blogin Elisan järjestämässä "kosmetiikkahörhöjen kokouksessa", purkkimafiaksikin olen kuullut tätä meidän joukkoa kutsuttavan. ;) Päivä oli kaunis aurinkoinen, kun suuntasimme iloisin mielin panimoravintola Plevnaan tapaamaan samanhenkistä porukkaa eri puolilta Suomea. Paikalle olikin kokoontunut todella suuri joukko kauniita bloggaajia, henkilöluku taisi huidella 35 paikkella? 

 Kiitos Pauliina kuvasta, feat. Sinini



Ensimmäisenä ohjelmassa oli hyvin tarpeeseen tullut ateriointi. Plevna on tosi tilava ravintola ja meille oli varattu juuri sopivan sivussa oleva rajattu oma nurkkaus. Pääsimme rauhassa tutustumaan, kuvailemaan ja hömppäilemaan muiden ravintolavieraiden katseilta suojassa (hmm, olikohan Plevnan henkilökunnalla ollut pieni aavistus mahdollisesta paheksunnasta muiden asiakkaiden suunnalta, haha :D).

Nums, nams! :p


Ruoan jälkeen siirryimme Mallaskabinettiin, jossa meille olikin neljäksi tunniksi ohjelmaa sisältäen mm. mielenkiintoisimpia luentoja/esittelyjä. Ensimmäisenä meille puhumassa oli Lumenelta Tarja Gallacheria. Tarjan kertoi meille Lumenen Bright Now Visible Repair -sarjasta, kevään meikkikokoelmasta ja uusista Gel Effect kynsilakoista ja CC Nail Concealer "monitoimi aluslakasta". En ole kyllä vieläkään täysin mihin katekoriaan Concealer -lakan luokittelen, mutta saimme kaikki sellaiset kotiin myös kotiin mukaan, joten testailen ja tunnustelen vielä. :) Minulle kaikista mielenkiintoisinta oli kuitenkin kuulla vähän Lumenen tuotekehittelystä, tuotesarjojen kehityskaaresta ja tuotteiden elinkaaresta Suomessa ja ulkomaisilla markkinoilla.

Saimme myös testailla ja hypistellä Tarjan mukana tuomia Lumenen tuotteita :) 


Seuraava puhuja oli Warehousen Mikko Vainio (aka Tigimies :p) esitteli meille vähän heidän maahantuomia sarjoja eli Tigiä, Fudgea sekä Gorgeous Londonia ja Framesia. Olen vasta hetki sitten tutustunut hiukan Gorgeous Londoniin ja hyvältä on vaikuttanut! Tykkään heidän Ten In One -monitoimisuihkeestaan, jota Mikkokin muuten suositteli. :)


Meille annettiin myös vinkkejä hiusten muotoiluun ja tuotteisiin. Mikko puhui mm. tiukoin sanoin suomalaisten huonosta tavasta käyttää hiuslakkaa, eli unohdetaan/ ei välitetä käyttää muotoilutuotteita kampauksen pohjalla, vaan yritetään vaan kiinnittää lopuksi kaikki kunnon kerroksella hiuslakkaa. :D 

Niin kaunis emäntämme Elisa (taustalla odottavat pirteän väriset goodie bagit). :)


Mahtavien ja pursuavien goodie bagien jaon jälkeen pistimme myös  hetkeksi kosmetiikkavaihtarit/kirppistelyt pystyyn ja pöydille levitetty purkkimeri olikin aika moinen. :D Minäkin sain joitain käyttämättömäksi jääneitä lakkoja kiertoon ja vaikka ei pitänyt ottaa lakkoja vaihdossa takasin, niin hamstrasin kuitenkin pari, heh :D


Tiia Tyynysniemi kertoi meille Australiasesta Zuii Organics luomukosmetiikkasarjasta. Zuuin slogan on "Kauneutta kukista" sillä he käyttävät kukkista saatavia raaka-aineita tuotteissaan. Aivan ihana ideologia! Raaka-aineita saadaan mm. kamomillan, jasmiinin ja ruusun terälehdistä, ruusu- ja manteliöljystä, villiruusun siemenöljystä ja kehäkukkaöljystä. Miitissä saimme myös testailla Zuuin tuotteita ja minusta oli mielenkiintoista kokeilla heidän huulipunapohjaansa, joka oli siis pelkkä vaha ilman väriaineita. En ole koskaan ennen nähnyt tälläistä huulipunan "perustaa", johon siis lisätään haluttua sävyä tuovat väriaineet josta saadaan valmis puna. Zuuin puna tuoksuu muuten ihanan ruusuiselta! 

Aurinkoinen Tiia lahjoitti meille kaikille vielä ruusutkin, joka ilahdutti ainakin minua suuresti. 
 




Kultainen Elisa oli hankkinut Sannille kiitokseksi yllätyslahjan suuresta työstä, jonka hän oli tehnyt tapahtuman eteen. Tämä suloinen hetki oli pakko ikuistaa. Iso kiitos vielä teille molemmille murut! 



Virallisen osuuden jälkeen siirryimme vielä jatkamaan iltaa Teerenpeliin osan porukan kanssa. Tigimieskin liittyi seuraamme, jej! :D Itse jouduin jättämään illan kesken aika aikaisin tällä kertaa ja kyllä harmitti lähteä hyvästä seurasta, mutta toivottavasti samanlaisia tilaisuuksia tulee vielä jatkossakin! :)

Laitan vielä pari heruttelukuvaa aivan älyttömän upeiden lahjakassien sisällöstä: 








Huh, semmosia. :) Seassa paljon erittäin kiinnostavia ja erikoisia tuotteita ja monta ihanaa muuta. ♥ 

Kyselkää jos haluatte tietää jotain lisää kuvissa näkyvistä tuotteista ja kertokaa ihmeessä jos toivotte tarkempia esittelyjä joistan. Tässä on sen verran näitä, että en edes tiedä mistä aloittaa! Lumenen Raspberry Miracle huulipunia, Exuviance Heel Repair -voidetta ja Zuii:n kulmakynää olen jo hiukan testaillut ja tänään kokeilen josko Gorgeus Londonin hiusnaamio (Intensive Hair Mask) saa vähän eloa näihin korppuhiuksiin!

6 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin hirväesti siitä Zuiin kulmakynästä! Just nappi sävy mulle, ja pigmentti on mahtis :) Jee, hyvä kun valitsin sen siitä boksista! 8) Oli muutenkin kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin onnistuin löytämään sopivan sävyn ja olen kyllä samoille linjoilla kynän pätevyydestä. :) Siinä on hyvä muotoilu, kun saa terävää ja tarkkaa jälkeä, mutta myös sitä paksumpaa väriä, jee!

      Ja oli kyllä kiva tavata, toivottavasti pian uusiksi. ♥

      Poista
  2. Noi Gel Effectit on niiin lemppareita. Paitsi siveltimen osalta. Mutta mun pitää tehdä kyllä ihan postaus noista lakoista, sen verran huippuja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai? :-o Vaikuttivat kyllä kiinnostavilta, mutta en ole päässyt kunnolla kokeilemaan. Postausta odotellessa! :)

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...