11.9.2011

Tuliaislakkoja ja söpö meikkilaukku

En hirveästi päässyt/ ehtinyt shoppailemaan tuolla viime reissulla, mutta parit ihanat pikkuiset lakat kaappasin kyllä mukaan Lissabonista:

Näillä pikku lakoilla ei ole Dependien tavoin nimiä vain numerot ja teksit glitter ja creme :(
Täytyy tässä myös vihjata, että näissä kuvissa eivät ole ihan kaikki ostamani lakat, vaan jotkut pääsevät esittelyyn vasta myöhemmin ja vähän erilaisessa postauksessa;)

Uuden kodin sai myös tämä, ei niin Portugalilainen, söpöys:

Miehekkeeni päätyi ostamaan tämän nähtyään kuinka intensiivisesti tuijotin sitä kaupassa (halusi varmaan päästä jatkamaan matkaa nopeammin):P 


Tuo söpö kissa laukunkulmassa tuo minulle mieleen Maneki nekon. Maneki neko eli "viittaava kissa, onnenkissa, onnekas kissa, tervetuloa kissa tai rahakissa". Tämä söpöläinen on siis koristeen lisäksi myös onnea tuova:) Maneki nekolla on aika mielenkiintoinen ja pitkä historia Japanissa. Yleensä kissapatsaita näkee kauppojen ovilla "viittilöimässä" asiakkaita sisään ja tuomassa onnea ja menestystä yritykselle. Jos haluat lukea lisää tästä kissasta, niin wikipediassa on hyvää perustietoa tai sitten tältä sivulta löytää vähän kattavammin sen historiasta.
kuva täältä

Tämä on nyt vähän sekalainen postaus, mutta haluan laittaa tähän myös arvostelua meidän hotellistamme Lissabonissa:
Yövyimme Vip Executive Saldanhassa (typerä nimi:P) ja olin erittäin tyytyväinen sen hinta-laatusuhteeseen ja palveluun. Huone maksoi 52€ yöltä eli 26€ per naama, ilmainen wlan, respa 24h ja siivous päivittäin. Hotelli oli juuri remontoitu, pehmeä ihana sänky, ranskalainen parveke ja kaksikin metroasemaa ihan lähellä. Ainut huono puoli oli, että lähialueella oli paljon kauppoja ym. kiinni/ konkassa ja näihin sisältyi myös ihan tien toisella puolella ollut marketti. Emme siis voineet ostaa esim. mehua tai hedelmiä ym. perusjuttuja huoneeseen, vaikka vastapäätä olikin ostoskeskus:(

Seuraavaksi tuleekin sitten lakkauskokeiluja uusilla lakoilla:) Yllättäen olen jo käyttänyt n.1/4 tuosta ihanasta oranssista glitterlakasta :'(  Miksi en tajunnut ostaa itselleni kahta pulloa?? Niin ja onko muita maneki neko faneja? Haluasin joskus tuollaisen patsaan omankin oven pieleen:)

6 kommenttia:

  1. Ui ihania lakkoja :)

    T: Vilkku

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näkösiä lakkoja! Ja tui, minkälainen laukku (8 Mahottoman söpö

    VastaaPoista
  3. Somia lakkoja ja IHANA meikkipussi <3 :D! Tykkään noista moikkaavista kissoista ihan älyttömästi <3. Pakko ostaa ehkä joskus sellainen patsas tj.

    VastaaPoista
  4. Rose ja Vilkku: Kiitos:) nää on kyllä aikas ihania.

    hiutale: Kiitos, tää laukku on kyllä söspis:)

    Panda: Thanks, oon itseki niin ihastunu tohon laukkuun ja HALUUN sellasen patsaan!:D Mut vielä ei oo kyl oikein hyvää paikkaakaan sille, et myöhemmin sit:)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo pussukka! *-* Oon aika kateellinen moisesta!

    Ja noi glitterlakat näyttää tosi herkullisista - toivottavasti pian nähdään kuvia! :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...