17.12.2011

Lumene for Men tuotteita, Blueberry Mascara ja valovoide

Onkos kaikki joululahjat jo ostettu? ;)


Minulla on ainakin aina vaikeinta keksiä kivoja lahjoja niille miespuolisille sukulaisille, tutuille ja poikaystävälle. Mites teillä? Naisille sitten keksikin ihanuuksia vähän liikaakin (koruja, kosmetiikkaa, kaikkia ihania astioita, koristeita yms yms) :p No mitäs niille miehille sitten?! :D Aika usein päädyn niihin "aina tarvitsee" tuotteisiin, eli deodorantteihin ja suihkusaippuoihin tms. (kuinkakohan monen miehen edes tarvitsee koskaan itse ostaa dödönsä? :D ) Noh, blogimiitin goodie bageihin olikin Lumene keksinyt laittaa lahjoja myös meidän miespuolisille läheisille annettavaksi :) Aikas kiva ajatus mielestäni.


Meidän taloudessa olikin juuri sopivasti kuulemma dödö "hukkunut" ja tämä Lumene for Men 24h Deodorant Stick menikin heti käyttöön :D Käyttökokemuksia kysellessäni on kuulemma ihan perus deodorantti ja koska ei ole antiperspirantti, niin ei paras mahdollinen. No, minä itse taas olin pistänyt merkille kivan tuoksun ja sen että se myös kesti pitkään, eli en ainakaan huomannut niitä "ei niin kivoja" -tuoksuja :D Niin ja oli kuulemma ihan hyvä, että se on tuollaisessa "kovassa" muodossa, niin ei tarvitse odotella kuivumista. Tämä näytti olevan Anttilassa myynnissä hintaan 9.90€.

powers up after hard day or nigh

Tämä tuote taas sai heti hauskuutta aikaiseksi, ööh, erilaisilla pakkausteksteillään. Itseasiassa oli niin hyvä juttu, että piti heti laittaa jakoon kavereille tieto "darrarasvasta" :p ...Tämä väsyneen ihon virkistäjä tulee pumpulla varustetussa pehmeässä tuubissa ja siinä on mielestäni erittäin voimakas tuoksu. En oikein ymmärrä miksi tuossa tuubissa pitää olla pumppu? Eikö olisi helpompi annostella puristamalla tuubista haluttu määrä voidetta? Ehkä miehille pitää olla tuollainen annostelija, ettei ne purista koko tuubia ulos niin kuin hammastahnaa :D


"Onpa syynä väsymykseesi aikaero, krapula, huonot yöunet, bileet, raskastyöpäivä tai treeni.."  Kiva että pitää olla oikein erikseen mainittuna krapula ja bileet :D

Miehen kokeilusta ei oikein saanut mitään muuta irti kuin että tuntuu viileältä. Kokeilin tätä itsekin itseasiassa jo heti miitin jatkoilla ranteeseen ja se todellakin viilentää! Mentholia siis on ja tuoksu pysyi (valitettavasti :p) sitkeästi pitkään kädessäni. Itselleni ei siis tulisi mieleenkään laittaa tälläistä tuotetta lähellekään silmiäni, vaikka purkissa lukeekin, että voi käyttää myös silmänympärysiholla. Tuote myös imeytyy erittäin nopeasti (ehkä noin sekunnissa :p) ja ei jätä tietenkään yhtään rasvaista tunnetta, tai oikeastaan mitään muutakaan, kuin sen viileän tunteen ja tuoksun. Ainakaan näillä kokeilulla en osaa muuta tästä sanoa, mutta hauska se on :D Lumene for Men Energy Boosterin voi ainakin Anttilasta hakea hintaan 16.90€

Inci
Jos joku inceistä ymmärtävä osaa tästä jotain kertoa, niin laittakaa ihmeessä kommenttia :)

Olihan Lumene lahjoittanut myös meille naisille jotain :) Saimme siis valovoiteen (normaali / kuiva iho) ja Blueberry Volume Mascaran. Mustikka ripsarissa on kaunis, ihanan värinen hylsy joka sisältää 7ml tuotetta. Nähtyäni sen "pieniä muovisia piikkejä" sisältävän harjan, olin ensin skeptinen sen tuuheuttavasta  vaikutuksesta, mutta kyllähän se kohtalaisesti rakennetta antoi ainakin harjaansa nähden. Tosin tarvitsin ripsiharjaa ripsien erotteluun. Näistä miitistä saaduista ripsiväreistä koitan laittaa sellaista vertailevaa arvostelua myöhemmin, kun olen niitä vähän enemmän koittanut.


Illuminating and Smoothing Primer 25ml, suomeksi lukee vain valovoide ja kuvaillaan tuotetta näin: "Valoa heijastavat mikrohelmet tuovat valoa väsyneelle iholle auttaen häivyttämään juonteita. Käyttö: Levitä sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai siihen sekoitettuna."

Kokelin tätä nyt tänä aamuna mineraalipohjan alle ja ihan positiivisen vaikutuksen se jätti. Tuote tuntuu levittäessä aika lailla kevyeltä kosteusvoiteelta. Se on miedontuoksuista ja jos sitä tarkastalee lähemmin, niin näyttää siltä kuin se sisältäisi pienen pientä shimmeriä. Ensin pelkäsin että shimmer erottuisi kasvoillani, mutta eihän se tietenkään näy. Ei tällä mitään kovin näkyvää vaikutusta saakaan, mutta kyllä huomasin että poskipääni, joille tuotetta laitoin, näyttävät tavallaan vaaleammilta. En osaa oikein selittää, mutta kyllä se vähän valoa heijastaa. Juonteiden häivyttämisestä en osaa sanoa. Tämä on tavallaan helpompi vaihtoehto korostustuotteille, jos haluaa vain kevyttä korostusta. Tämän kanssa ei tarvitse nimittäin olla niin tarkkana mihin kohtaan levittää, joten varmasti tulen käyttämään tätä monestikin :)

Kuva: Jussi Kivimäki, Lumenen kassit somasti asettelemissani riveissä

Toivottavasti ei haittaa vaikka teenkin joistain näistä miitistä saaduista tuotteista postauksia, vaikka eivät liitykkään kynsiin. Tykkään kyllä tehdä joskus näitä muuhunkin kosmetiikkaan liittyviä arvosteluja ja aion tehdä niitä välillä jatkossakin. En siis ole todellakaan mikään asiantuntija näissä jutuissa, kunhan nyt vain peruskäyttäjän näkökulmasta kokemuksista kertoilen :) Seuraavaksi sitten taas kynsiä. Mulla onkin taas postauksia jo jonoksi asti, joten yritän purkaa niitä tänne kunhan töiltä ja joulukiireiltä ehdin.

9 kommenttia:

  1. tää oli kyl ainakin mun mielestä kiva postaus! (:

    -systerfan-

    VastaaPoista
  2. Haha, en oo vieläkään saanut poikaystävää kokeilemaan tuota seerumia (dödö meni odottamaan edellisen loppumista) vaikka kiltisti sen vessan hyllylle kiikuttikin!

    VastaaPoista
  3. systerfan: No hyvä! :) Mulla oli ainakin hauskaa kuvata ja kirjottaa :p

    Anette: :D No täällä ei kyllä viety vessaan odottamaan ja käytännössä se meni niin, että minä sitä sen naamaan laitoin (en laittanu silmien lähelle :p)

    VastaaPoista
  4. Mustakin oli tosi hyvä juttu että goodie bageissä oli jotain miehillekin, ettei niiden ois tarvinnu olla mustasukkasia jos ne ei ois saanu mitään.. :D Mä oon kokeillu tota energy boosteria oikeestaan jo parikin kertaa, kun ei poikaystävä siitä oo vielä ainakaan innostunu. Ihan kivalta se mun mielestä vaikutti, ja jos ei poikaystävä sitä käytä niin kyllä se mulla tulee käytettyä..

    VastaaPoista
  5. sinikilpikonna: :D Joo ei noit miehii taida oikein aina saada innostumaan kosmetiikasta :D Pitää varmaan sillein vähitellen totuttaa:p Mutta hyvä jos tulee kuitenkin sitten sulla käytettyä tuokin tuote:D

    VastaaPoista
  6. Tuoksuja olen ostellut vuosia, ellen muita lahjoja ole miehelle keksinyt. =) Blogissani onkin tällä hetkellä muutama tuoksuvinkki. ;)

    VastaaPoista
  7. RagDoll: Niin joo, tuoksut ovatkin hyvä idea! Täytyy käydä vilkaisemassa nuo vinkkisi :)

    VastaaPoista
  8. Aah... Joo, tämän postauksen olen onnistunut missaamaan.

    Meillä minun mieheni ei ole vielä kokeillut voidetta ja dödöä, koska edellisiä on jäljellä. Toisin kun minä, niin hän järkevänä miehenä käyttää vanhat pois ennen kun avaa uuden. Minä taas... minä avaan aina uudet jutut heti kokeiluun ja sitten omistan monta avattua tuubia, purkkia ja putelia. :D

    VastaaPoista
  9. Minna: :) Joo, miehet osaa yleensä toimia käytännöllisemmin kuin me ;P En mäkään jaksa ikinä odottaa koittaa uusia tuotteita niin kauan että vanhat olis loppu, vaan avaan ne yleensä heti :D Mutta ajattelen sen niin että se uusi tuote voi olla niin paljon parempi kuin vanha tai parempi joihinkin tilanteisiin niin tietenkin käytän sitten mieluummin sitä :P

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...