14.4.2012

Pastellisen keväinen lakkaus airbrush tekniikalla

En olekaan vielä kertonut teille, mutta huusin jokin aika sitten Ostolakkokirppikseltä itselleni Rio Airbrush Nails -laitteen! Olen jo ties kuinka kauan ihastellut airbrush tekniikalla aikaansaatuja lakkauksia. Nyt pääsin siis itsekin testaamaan tätä tälläiselle kotikäyttäjälle sopivalla laitteella :) Tässä siis ensimmäisen koitokseni tulos:

Olen kyllä tyytyväinen ensimmäiseen testailuuni. Tein kaiken rauhassa ohjeiden mukaan ja hyvin meni. Yhden aika ison ongelman tajusin kyllä heti: on aika vaikea pitää kuviosapluunoita paikallaan, kun on vain kaksi kättä :D No palaan näihin juttuihin myöhemmin, mutta tämän kuvion tein siis teippejä enkä sapluunoita apuna käyttäen. Eli teippasin koristeluun tarkoitettuja kynsiteippejä ristikkäin kynsien kärkin ja suihkutin sitten niiden päälle valkoista airbrush maalia. Värin kuivuttua poistin teipit. Pohjalakkanahan tässä minulla on tuo persikkainen essie a crewed interest, navigate her kevätkokelmasta.

Suihkuttelujen jälkeen lakkasin kaikkiin kynsiin kerroksen essie no chips ahead* päällyslakkaa. Lisää keväistä fiilistä saadakseni lisäsin pariin kynteen vielä vaaleansiniset kukkaset. Kukkaset ovat siis kynsitatuointeja (water decals), joten oli hyvä että laitoin ensin kerroksen päällyslakkaa väliin, koska tuo airbrush väri on vesiliukoista. Tosin se ei lähde helposti irti, jos vesi ei ole kuumaa, mutta silti. Nimettömän kukkanen meni vähän korkeammalle kuin suunnittelin, koska luulin että pystyisin liikuttelemaan sitä vielä kynnellä, niin kuin yleensä kynsitauointeja pystyy. Olin varmaan pitänyt sitä liian vähän aikaa vedessä... Lopuksi lakkasin vielä kaikkiin kynsiin kerrokset Seche Viteä.


Mitäs pidätte? Onko teistä joku harkinnut airbrush laitteen hankkimista? Oletteko kiinnostuneita tästä tekniikasta? En muuten ehtinyt ihan kunnolla siistimään kynsiäni ennen kuvien ottamista ja valkoisia roiskeitakin näkyy pikkuisen vielä olevan. Tuo ei muuten ole sitten mitään maailman siisteimpää puuhaa, vaan väriä tosiaankin roiskuu aika pitkällekin. Kun olen testaillut tätä laitetta enemmän kerron siitä ja airbrush tekniikasta lisää. Virve oli siis tämän alunperin  Stockmannilta hankkinut ilmeisesti n. 50€ hintaan. En kyllä tiedä olisinko itse siitä ihan noin paljoa maksanut. Pakkauksessa on viisi eri väriä ja aika olemattoman vähän sapluunoita, joilla siis saisi eri kuvioita tehtyä, mutta kunnon arvostelun teen sitten myöhemmin! :)


Olettehan muuten muistaneet käydä äänestämässä suosikkianne lakkauskilpailun voittajaksi? Vielä huomiseen klo. 15 asti aikaa! Hihii, muakin jo jännittää äänestyksen tulos :p

* Essie lakat saatu L'Oréalilta

20 kommenttia:

  1. Mä kanssa haaveilen kovasti tollasesta laitteesta, joten odotan innolla lisää postauksia ja kokemuksia aiheesta! Hienot sait aikaiseksi jo ekallakin kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Yritän tehdä kunnon postauksen hyvistä ja huonoista puolista ja miten tätä käytetään jne... :)

      Poista
  2. No kappas! Minulla on tuo samainen laite, ihan käyttämättömänä vielä. Yritin saada selville, voiko noita värejä käyttää luonnonkynsiin, kun paketin päällä luki että ei saa. Näköjään siis saa (sullahan on luomukynnet?).
    Täytynee ruveta tekemään kokeiluja, kun sää lämpenee sen verran että voi mennä verannalle sotkemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häh, missä niin lukee? :D Muistaakseni ainakin siinä DVD:llä sanottiin, että voi käyttää molempiin. Pitäähän tuohon aluslakkaa laittaa alle ja aika outoa muutenkin kun nuo värit ovat vesiliukoisia? :-o Ehkä syy onkin kestävyydessä? Jos lakkaus alkaa lohkeilla helpommin ilman geeliä päällä? Onkohan tuota pakkausta sitten muutettu jossain vaiheessa? :D

      Poista
    2. ...Ja joo, mulla on ihan omat kynnet vaan :) Eikä tullut sen takia ongelmia käytön kanssa, että siitä vain koittamaan! Ei edes tarvitse verannalle asti mennä jos vaan suojaa pöydän jollain paperilla ja varmuudenvuoksi kannattaa laittaa jotkut muut kuin lempivaatteet päälle, jos vahingossa menee jotenkin väriä vaatteisiin. Vaikka kyllähän tuon pitäisi lähteä pesussa, mutta ilmeisesti värit voivat kuitenkin värjätä vaatteita...

      Poista
  3. Aika upeat kevät kynnet:3 Vois kokeilla ihan sienen kanssa tuollein, että tekee tollaset viivat väliin! Näytti niin kivalta(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Joo! Kokeile vaan:) varmasti toimii sienellä töpöteltynäkin :)

      Poista
  4. En kyllä ikinä ollut edes kuullut moisesta vehkeestä, mutta oikein kätevältä vaikuttaa ja super ihania kynsiä sillä saa näköjään aikaan♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin aasiassa käyttävät ilmeisesti paljonkin tälläisiä, mutta Suomessa en kyllä ole myöskään ennen tuota Virven kirppistä törmmännyt. Ainakin liukuvärjäysten tekemiseen tämä vaikuttaa hyvältä laitteelta :)

      Poista
  5. Oon kuullu ja katsellukkin kaupasta tätä samaista settiä :) oli vain sen verran hintaa että jäi ostamatta.Mutta jos edullisesti saisin niin varppina hommaisin.
    Hienot kynnet olet saanut tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, se viidenkympin hinta olisi kyllä minullekin vähän liikaa tästä... Oliko tämäkin kauppa missä laitetta katselit juurikin Stocka? Vai saako näitä jo muualtakin? :)

      Poista
  6. Enpä oo moisesta laittesta kuullutkaan. Mielenkiinnolla jään odottamaan lisää kokemuksias tästä. Ja hienot kynnet oot aikaiseksi saanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäsin näistä kovasti itsekin :) Arvosteluja tulossa!

      Poista
  7. Kauniit kynnet! :) minäkään en ole tästä tekniikasta kuullut, joten mielelläni luen sun mielipiteitä tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) ..kiva että voin kertoa jostakin mielenkiintoisesta täällä blogissa :)

      Poista
  8. Kaunis lakkaus, oikein soma. Tekniikka on mulle täysin uusi ja mielellään luen käyttökokemuksia tästä. Huh, tulikohan tästäkin pakko saada juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Käyttökokemuksista lisää juttua sitten vähän myöhemmin :) Mullekin tuli heti tuollainen "pakko saada" fiilis kun ekaa kertaa kuulin airbrushing tekniikasta :p

      Poista
  9. Minä mietein kanssa tuota Airbrushia, mutta päädyin sen sijaan "huutamaan" kynsilakkatelineen :) Lukisin mielelläni käyttökokemuksia :) Ihanan näköiset kynnet, sopivan yksinkertaiset omaan makuuni!

    Blogistani löytyisi muuten haaste sinulle, jos haluat ottaa sen vastaan :)
    http://siniliinablogi.blogspot.com/2012/04/heittivat-haasteella.html

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...