5.8.2013

Essie DJ Play That Song -kokoelma


Essieltä on tullut tänä kesänä naughty nautical -kokoelman lisäksi myös bileteemainen neonlakkakokoelma: DJ play that song.* Tämä pirteä paketti sisältää siis kuusi ihanan kirkasta neonsävyä. Lakkojen nimet pyörivät iltaelämän aiheiden parissa ja paketin kannessa onkin teemaan sopivasti valkoinen DJ-miksauspöytä. Tykkään muutenkin näistä essien kokoelmien mainoskuvista, jotka myös näissä pakettien kansissa komeilevat. Niissä on aina ovelasti valutettu kokoelman nimikkolakkaa, jonkin kyseiseen teemaan sopivan esineen/asian päälle. :) DJ play that song -kokoelman lakkojen pitäisi olla ilmestynyt tässä kuussa kauppojen hyllyille.



Kokoelman sävyt ovat aika tälläisiä puhtaita "perussävyjä", mutta vaikka ensivilkaisulla en ollutkaan näistä niin kiinnostunut, niin jotenkin lämpenin kyllä useammallekin näistä sitten vähän testailtuani. En myöskään ole ennen omistanut montaa neonlakkaa ja onhan tälläisiä kirkkaita sävyjä nyt kiva käyttää kesälla ja juurikin niissä iltamenoissa! :D Erittäin osuvan aiheen on essie siis valinnut tälle kokoelmalle ainakin minun mielestäni. Lakkojen kuvaukset saamassani esitteessä (tai tarinoitahan nuo melkein ovat), olivat niin hauskasti kirjoitettu, että pakkohan minun oli teillekin ne jakaa :D


Essie suosittelee lakkaamaan neonlakkojen alle ensin kerroksen valkoisella essie blanc -lakalla*. Tämä valkoisen pohjustuksen käyttäminen neonlakkojen allahan on varmaan tiedossa jo useimmilla lakkafaneilla, mutta on se silti kiva, että essiekin ohjeistaa tekemään näin. Ei välttämättä kuitenkaan ihan "tavallinen" kuluttaja välttämättä tiedä tai muista tätä ja sitten ihmeteltäisiin kotona kuinka lakat ei näytäkään niin kivoilta omilla kynsillä. Alla olevassa swatch-kuvassa kaikkien lakkojen alla ensin kerros valkoista blancia ja sitten 2-3 kerrosta neonlakkaa. Kaikkiin muihin swatcheihin käytin kaksi kerrosta värilakkaa, paitsi vihreään shake your $$ maker:in laitoin kolme. Luulen kyllä että kynsille lakatessa myös sininen "bouncer, it's me" saattaa tarvita tuon kolmannen kerroksen. Purkkapinkki boom boom room taas meni melkein yhdellä keroksella. Ilman päällyslakkaa nämäkin neonit kuivuvat samettisiksi, joten jos haluaa kiiltävän lopputuloksen lakkaukselle, tarvitsee näiden päälle vielä kerroksen päällyslakkaa.



Kaiken kaikkiaan siis erittäin mukava kokoelma tämäkin. Enemmän minuun kyllä iski tuo vähän erikoisempia sävyjä sisältävä naughty nautical -kokoelma, mutta kyllä tästäkin helmiä löytyy. Suosikkini näistä on, ainakin tässä vaiheessa, kaunis kirkkaanpinkki bottle service ja sen tulettekin näkemään käytössä seuraavassa postauksessa. :) Myös kokoelman liila nimikkolakka miellyttää ainakin omaa silmää. Muuten, ainakin tuo kynsillä testaamani bottle service loistaa UV-valossa, joten senkin puolesta nämä ovat täydellisiä lakkoja piristämään baari-iltaa. Aiotteko te hankkia  näitä bilelakkoja? ;)


*Kokoelma saatu L'Oréalilta

12 kommenttia:

  1. Itseasiassa kokoelman nimi on Neons 2013, eikä DJ Play That Song (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa kokoelman nimi on DJ Play That Song. Se kuuluu Neon-valikoiman alle. Viime vuoden Neons-kokoelma oli nimeltään Poppyrazzi. Eli sama kuin kesäkokoelma 2013 ei ole Summer 2013 vaan Naughty Nauticals niin tuo on DJ Play That Song eikä Neons 2013. Essieltä vaan tulee samojen teemojen (kesä, neon, häät jne) alle joka vuosi eri niminen kokoelma. :)

      Poista
    2. Itse asiassa se on molemmat tai jompikumpi. :D Tätä kokoelmaa voi kutsua myös Essie Neon 2013 collection -nimellä tai sitten juuri tuolla Neons. Tuolla sinun logiikallasi kaikkien essien kokoelmien nimet olisivat vain esim. "summer 2013, spring 2012" jne. Kokoelmilla on siis kausikohtaiset nimet, joissa tuo vuosiluku, mutta myös nämä yksilölliset nimet. Mielestäni molempia voi hyvin käyttää http://www.essie.com/Latest-Collections.aspx

      ...Voisin kyllä muuttaa tuohon swatch-kuvaan tuon "NeonS". En nimittäin googletellut englannin kielisillä sivuilla tätä kirjoittaessani, vaan luin vain minulle lähetettyä suomenkielistä esitettä, joten näköjään kuvaan on sitten tullut tuo "ässätön" versio :D

      Poista
    3. Hahaa, Duvessa ehti ensin! :D

      Poista
    4. Hah! :D No näköjään! Paremmin selititkin tuon vielä, joten kiitokset hyvästä selvennyksestä :)

      Poista
  2. Oih o.o Nyt kyllä himottaisi! Tuo Shake your $$ maker on nimeltäänkin niin hauska, että ihan sen takia pitäisi hankkia kokoelmiin :D Valitettavasti taitaa kyllä jäädä väliin korkean hinnan takia. Surku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shake your $$ maker on munkin mielestä paras ja hauskoin nimi näistä, mutta harmi, että sen koostumus on näistä samalla läpikuultavin :( Kaunis kja kirkas "ruohon vihreä" sävy se kyllä on!

      Poista
  3. Näyttävät kyllä aika herkuilta kuvissa, vaikka omistankin mielestäni jo aika lailla tarpeeksi neon sävyjä. Nimet on kyllä huippuja ja ihan jo tuon UV-valossa loistamisen takia tahtoisin jotain kokeilla... Mutta mäkin tykkäsin kyllä naughty nautical -kokoelmasta ihan kympillä ja se säväytti heti erikoisemmilla väreillään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden nimet on kyllä mahtavia :D Tuo UV-valossa lositaminen tuli mulle ainakin ihan yllätyksenä. En sitten tiedä loistavatko kaikki näistä vai vain jotkin lakat...

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...