15.8.2013

Pirteitä pilkkuja


Tälläinen sikin sokin pilkkulakkaus tällä kertaa. Vähän kirkkaita värejä piristämään sateisia päiviä! :) Tässäkin lakkauksessa yhdistetty tekstuuri- ja neonlakkoja, mutta tällä kertaa paljon huolettomammin verrattuna teipeillä rajattuun pinkkiin kolmiolakkaukseen. Pohjana siis valkoinen essie blanc*. Blanc oli huonommin levittyvä kuin odotin, oli vähän hankalaa saada tasaista pintaa aikaseksi. Melkein kaikkiin kynsiin jouduin laittamaan kolme kerrosta, oikein tarkkaan levitettynä onnistui kahdella. Edellä mainitun kolmiolakkauksen pohjallahan käytin myös blancia, mutta siinä en niin välittänyt vaikka pinta ei ollutkaan ihan tasainen, koska valkoista jäi lopulliseen lakkaukseen näkyviin vain ohut raita. 



Valkoisen pohjan päälle aloin läiskimään eri kokoisia pilkkuja dotting toolia apuna käyttäen. Tämä oli aika pikalakkaus ja kaikista pilkuista ei tullut ihan pyöreitä, mutta eipä sen niin väliä. Pilkkulakkoina käytin essien neonkokoelman liilaa essie dj play that song ja sinistä essie bouncer, it's me -lakkaa. Bouncer, it's me on vähän jellymäinen ja näin ollen vähän läpikuultava, joten pilkkujen mennessä päällekäin, kuulsi alla oleva liila siitä läpi. Neonlakkojen jälkeen laitoin kynsiin kerroksen Seche Vite -pikakuivattajaa ja vasta tämän jälkeen tein vaaleanliilat pilkut Zoyan PixieDust Stevie tekstuurilakalla... Tämmösiä palluroita tänään. :) Aina ei tarvitse olla niin pilkun tarkkaa. ;) Hehe, olenpas hauska. :D

Essie blanc, Zoya PixieDust Stevie, essie dj play that song 
ja essie bouncer, it's me



*Lakat saatu blogin kautta.

16 kommenttia:

  1. Onpas kauniit! Itse en koskaan onnistu näissä ns. helpoissa/yksinkertaisissa lakkauksissa, ei näytä yhtään näin kauniilta! Nämä Essien uusimmat kokoelmat on kyllä olleet todella kauniita, vielä olen onnistunut vastustamaan kiusausta ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! <3 Hih, mä taas tykkään enemmän tehdä huolettomia lakkauksia, mutta välillä täytyy yrittää panostaa tarkemmin aseteltuihin koristeluihin :p
      Mäkin olen kyllä tykännyt näistä essien uusimmista kokoelmista kovasti. :)

      Poista
  2. Todella kivat kynnet, niin hyväntuuliset ja pirteät :) Mulla ei kans ikinä onnistu tällaiset (mun näkökulmastani MUKA) yksinkertaiset lakkaukset, vaikka kuinka yrittäisin :D Pallot kieltäytyvät asettumasta kynsille silleen huolettoman kauniisti ja sitten lopputulos näyttää väkinäiseltä. Huokaus. Pilkkutikku, nemesikseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ^_^ ..Tulee oikeasti hyvä mieli sun kehuista, kun itse yleensä ihastelen kauniita lakkauksia! Eli ihan turhaan siinä huokailet ;)

      ...Pilkkutikku! Aivan, mä mietinkin että mikäs se suomenkielinen sun keksimä nimi olikaan. Täytyy ensi kerralla muistaa käyttää tota :p

      Poista
    2. Ei ole mun keksintöni! :D Se tuli Wasting Lifestylen Emmalta :D

      Poista
    3. Eikö?! Eikä, oon taas ihan pihalla/missannut! :/ ..Huoh, no hyvä että tulit korjaamaan :) Emma saa krediitit hyvästä suomennoksesta :)

      Poista
  3. Pirtsakat! Sulla on muuten kauniin malliset kynnet :)
    Tästä kynsiblogiini!

    VastaaPoista
  4. Miten kivat ja psykedeeliset :D Mulla alkoi kuvien jälkeen vilkkuun silmissä palleroita 8) Tykkään!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat ja raikkaat! Tekstuurilakka tuo kivan lisän! :B pistän idean talteen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! :) Mulla on tällänen hiekkalakkakausi, että joka lakkaukseen pitää lisätä niitä jotenkin :p

      Poista
  6. Ihanat, samalla nätit ja niin pirteät :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...