13.12.2012

Mini jouluarvonta!

Joulu lähestyy vauhdilla ja ajattelin, että kyllä minunkin täytyy blogiin saada joku kiva pieni joulupiristys teille :) Facebookissakin meni juuri eilen 400 tykkääjän raja rikki, jee! Kiitos vielä uudestaan siitä. ♥ Tästä nyt tuli vain tälläinen pika-arvonta, kun heräsin vähän liian myöhään arvonnan järjestämiseen ja haluan ehtiä lähettämään palkinnon voittajalle jouluksi :) Palkintona siis pikku paketti tarvikkeita joulu- ja juhlakynsien koristeluun :)

1 arkki jouluisia kynsitatuointeja/ siirtokuvia ja 4 arkkia joulukynsitarroja.


5 arkkia erilaisia kynsitarroja: 3D kimaltelevia kukkasia, hologrammisia hopeisia sydämiä, abstrakteja mustavalkoisia kuvioita ja perhosia.

Pussi kultaglittersekoitusta, jossa pientä kultaglitterhilettä ja isompia monivärisesti kimaltelevia kuusikulmio glittereitä, pussi tummansinistä neliöglitteriä ja pussi monivärisiä playboypupu koristeita.

Säännöt

Osallistua saa vain kerran. Jos et ole varma oletko jo osallistunut, kysy mielummin minulta ensin kommentissa tai sähköpostilla, niin tarkistan osallistumisista. Koska kyseessä on pika-arvonta ei tällä kertaa ole lisäarpoja jaoassa. Kaikki osallistuvat siis yhdellä arvalla. Osallistuakseen täytyy vain täyttää alla olevaan lomakkeeseen pakolliset tiedot (nimi + sähköposti). Jos haluaa saa vapaaseen osioon laittaa minulle mitä mieleen juolahtaa, vaikkapa ihan vain joulutervehdyksen tai ihan mitä vain huvittaa :) Muistakaa tarkistaa, että sähköposti menee oikein, niin saan yhteyden voittajaan. Niin ja en edelleenkään ole vastuussa postin kömmäyksistä... Arvonta päättyy su 16.12 klo.18.00 ja voittajalla on 17.12 aikaa lähettää yhteystiedot minulle (koko tuo päivä siis). Näin lyhyt vastausaika sen takia, että ehdin lähettämään palkinnon ajoissa jouluksi. Onnea arvontaan!


5 kommenttia:

  1. Päh, painoin entteriä kun hyväksyin sähköpostiosoitetta ja lomake lähti :D Piti palautekenttään vielä kirjoittaa, että ihana pieni jouarvonta ja tietty ihanaa joulun odotusta sulle! Edelleenkin sun blogi on yksi mun lemppareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän sillä nyt ole väliä minne mulle kirjoittaa :D Kiitos paljon, on niin kiva kuulla että blogistani pidetään ♥ :) Eipä siinä, minä taas pidän kovasti Koru kynsillä blogistasi, joten samat sanat takaisin päin! :)

      Poista
  2. Kiitos tosi paljon tästä arvonnasta & sun blogi on edelleenkin yks mun suosikeista :))

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...