31.12.2012

Vuoden 2012 suosikkilakkaukset

Kokosin tähän taas vuoden mielestäni kivoimmat ja hienoimmat lakkaukset, siis sellaiset mistä itse pidin eniten :) Edellisen vuoden listauksen voit käydä kurkkaamassa täältä. Kertokaahan toki omatkin suosikkinne! :p


Nämä ystävänpäiväksi käsinmaalatut sydänkynnet olivat minusta tosi suloiset ja samalla pirteät pinkin neonlakan ansioista. Sydämiä oli muistaakseni myös hauska maalailla. Tästä pääset Cute Pink Hearts postaukseen.


Tämä lakkaus oli aika yksinkertainen, mutta niin halusinkin sen olevan. Tuo kaunis vihreä duocrhome lakka Misa Phazers oli tämän lakkauksen juju. Tästä pääset kurkkimaan lisää kuvia siitä -> Stunning Green Duochrome.


Sitten oli tietenkin tämä ehkä koko vuoden ihanin lakkaukseni eli Skittle pilvimani Tins lakoilla. Olin juuri saanut arvonnassa voittamani ihanat japanilaiset Tins lakat ja pilvimanit nyt vain ovat niin ihania! 


Tämä sailoriteemaa henkivä lakkaus oli aika työn ja tuskan takana, mutta niin sen arvoinen! En olisi millään halunnut enää poistaa näitä kun ne sitten olivat kynsillä, hehe. Little Sailorish Bling postauksesta voit käydä lukaisemassa miten nämä toteutin ja kurkkaamassa inspiraatiokuvat :)


Tämä lakkaus olikin sitten airbrush laitteeni ensimmäinen kokeilu. Tykkäsin tästä lopputuloksesta hurjasti ja olisi kiva pystyä käyttämään tätä airbrush tekniikkaa useammin, mutta sabluunoiden pitäminen paikallaan ja laitteella ruiskuttaminen ei nyt vain oikein onnistu omille kynsille. Kaksi kättä kun vain omistan :/ Tässähän käytin siis teippiä tämän kuvion aikaan saamiseksi.Tämän keväisen lakkauksen postaukseen pääset siis täältä.


Aah, ihana oranssi China Glaze Riveting ♥  Pitääkin päästää se taas lähiaikoina kynsille, tai no viimeistään keväällä! :D Huomaako tästä lakkauksesta, että kesä oli jo ihan nurkilla? :p Siirry tästä Pirteän oranssit kesäkynnet postaukseen.


Leikkisä pilkullinen pastelliväreillä toteutettu lakkaus oli mielestäni hauska ja helppo toteuttaa. Pilkkupostaukseen pääset tästä -> Pastellista palloillua.


Kesällä on vaan niin kiva lakata kynnet oranssilla :D Tällä kertaa yhdistin sen pinkkiin, puolikuumaniin ja kultaisiin nastakoristeisiin. Postaus: Värikäs puolikuumani Bollywood vivahteella.


Ihana fishtail mani, johon neonkeltainen Nabi lakka toi kesäistä pirteyttä :) Postauksen näistä kynsistä löydät täältä -> Keltaisia kaaria.


Kuten kädessä olevasta lapusta varmaan huomaa, niin osallistuin tällä lakkauksella Tyttö ilman helmikorvakorua blogin kilpailuun, jossa piti toteuttaa meikki tai kynnet inspiroituneen uudesta Dot by Marc Jacobs hajuvedestä. Voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta tykkäsin kyllä silti tästä lakkauksesta kovasti. Dot by Marc Jacobs kilpailukynnet postauksesta voit käydä kurkkaamassa kynsikuvien lisäksi kuvat itse tuosta Dotin kauniista pullosta.


Tämäkin lakkaus oli itseasiassa yhtä kilpailua varten toteutettu. Aiheena oli blogin nimen mukaisesti pilvihattaraa ja halusin lakkaukseen siis pilviä, mutta en kuitenkaan taas pilvimania. Keksin sitten tehdä tälläiset "puolikuupilvet" :D


Halloweeniksi tein ihan ensimmäisen ruffian lakkaukseni ja koristelin sen pikkuveljeni kammottavilla Warhammer pelin siirtokuvilla. Tämän lakkauksen postaukseen pääset tästä -> Halloween Ruffian.


Kauneusmessujen jälkeen piti päästä heti testailemaan uusia lakkalöytöjä ja tässä merellisen sinivihreässä liukuvärjäyksessä sain käytettyä niistä kolmea! :D Aivan tosi kauniita sävyjä mielestäni eli tykkäsin näistä kovasti! 


Nämä pikkujouluja varten taiteilemani kimaltavat juhlakynnet olivat mielestäni myös onnistuneet ja pidin noista kultaisista kuvioista kovasti :) Zoyan talvilakoilla toteutetun lakkauksen postaukseen pääset tästä -> Zoya Ornate kokoelma ja pikkujoulukynnet.

Huh, olipas tässä parhaimpien lakkauksien kokoamisessa ja linkittämisessä taas hommaa! Ja se valinnan vaikeus :D Noh, nyt se on tehty ja on se itsekin kiva palauttaa mieleen vanhoja lakkauksia ja nähdä nämä valitut koottuna samaan postaukseen. ...Nyt ei ole enää montaa tuntia siihen kun täytyy hyvästellä vuosi 2012 ja ottaa vastaan vuosi 2013. Uusivuosi ja uudet kujeet vai miten se meni :p Iloista uuttavuotta siis kaikille!!! 

17 kommenttia:

  1. Molemmat pilvimanityylillä tehdyt on ihanat<3 niissä on pirteät ja sopivat sävytkin=)



    kynsille.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin tykkään noista pilvimaneista tosi paljon :)

      Poista
  2. Ooh, ihania lakkauksia kaikki! :)

    VastaaPoista
  3. Oi, ihastelin taas sun niin kauniita kynsikuvia, kuin taidetta! Oma suosikkini näistä oli Stunning green duochrome, vaikka kaikki olivat upeita.

    Ihanaa uutta vuotta Shiny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kehuista! <3 Tuo Stunning Green Duochrome oli kyllä tosi nätti lakkaus :)

      Ihanaa uuttavuotta sinullekin! :)

      Poista
  4. Upeita lakkauksia oli tämäkin vuosi täynnä! :) Mä en olis ikinä pystynyt sun tekemistä kynsistä valita lempparia, sama kun olis linkittäny lähes jokaisen postauksen :D

    VastaaPoista
  5. Noi sinivihreet on mun lempparit!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo värisävyt ovat niissä kyllä syötävän ihanat! :p

      Poista
  6. Niin ihania kyllä kaikki, mutta lempparit on kyllä noi Pilvimanit ja Dot by Marc Jacobs -kynnet! ♥ Ihanaa vuotta 2013 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Dot by Marc Jacobsit olivat kyllä munkin mielestä aika onnistuneet :) Ihanaa vuotta 2013 sinullekin ♥ ♥

      Poista
  7. Aivan upeita kaikki mutta Marc Jacobsit on ehkä hienoimmat kaikista. Niissä olet hienosti toteuttanut kilpailun teemaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Omastakin mielestä ne olivat aika näyttävät ja onnistuneet :)

      Poista
  8. Mun suosikki on merellinen sininen liukuväri, jotenkin kivan erilainen :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...