23.12.2012

Zoya Ornate kokoelma ja pikkujoulukynnet


Minulle tuli viime viikolla joulu jo vähän ajoissa, kun postisetä toi yhden erityisen pehmustetun paketin :P Paketti nimittäin sisälsi koko Zoya Ornate kokoelman! Himoitsemani talvikokoelma oli saapunut Suomeen ja Zoyan maahantuoja NailCity oli lähettänyt sen minulle testiin (kyselin näiden perään jo kauneusmessuilla :P)  Ornate lakat ovat kyllä juuri niin sopivia juhlakauden lakkoja kuin vaan voi olla! Ihanan kimaltavia ja todella kauniita mielestäni ♥ Yritin monta kertaa ottaa näistä kelvollisia pullokuvia, mutta hologrammilakat eivät vain kuvautuneet kunnolla :( Käykääpä myös kurkkaamassa Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonian postaus Ornate lakoista täällä. Siellä on lisää kuvia :)


Ylärivi: Zoya Storm (musta scatter holo!), Zoya Logan ja  Zoya Blaze. Alarivi: Zoya Aurora, Zoya Ziv ja Zoya Electra. Hauskat nuo nimet mielestäni :D Varsinkin Storm ja Electra osuvat ihan nappiin. Musta Storm, punainen Blaze ja liila Aurora sisältävät siis holoshimmeriä. Eniten se näkyy Aurorassa, tosin ei näissä mun kuvissa valitettavasti :( Electra taas on näistä ainut glitter ja siinä on siis värittömällä pohjalla hologrammisesti kimaltavia hopeisia tikkuglittereitä. 

Zoyan jälleenmyyjiä Suomessa voi bongailla NailCityn sivuilta täällä tai sitten kuluttaja-asiakkaat voivat myös lähettää sähköpostilla tilauksen osoitteeseen info@nailcity.fi. Lakat maksavat 15,50€ kpl, postikulujen hintaa en tie, mutta senhän voi siinä samassa mailissa sitten kysäistä :)


Sormeni syyhysivät heti paketin avattuani päästä kokeilemaan kaikkia, mutta varsinkin mustaa Stormia ja minusta erittäin kauniisti kimaltelevaa vihreää Logania. Meillä olikin sopivasti viime viikonloppuna työpaikan pikkujoulut ja valitsin asuksi kuvissa taustalla näkyvän vihreän mekon ja vyötärölle paksun mustan nahkavyön. Mekko toistuu näissä kuvissa vähän liian vaaleana ja on oikeasti lähempänä lakan väriä. Kaulassa minulla oli kuvissa näkyvät vihreät helmet.


Kynsissä on pohjalla yhdet kerrokset läpikuultavaa essie sugar daddyä, jonka jälkeen lakkasin ensin kaarevasti kynsien päihin mustalla Stormilla kerrokset ja sen päälle vihreällä Loganilla vähän ylemmäksi samanlaiset kaaret. Nämä Ornate lakat levittyvät tosi hyvin ja ovat peittäviä. Tälläinen koristelu sujui siis helposti, kun ei täytynyt kuin yhdet kerrokset kumpaakin laittaa :) Kun lakat olivat kuivuneet taiteilin kultaisella Moyra nail art lakalla lakkojen rajoille kuviot. Lopuksi lisäsin vielä kultaiset nastakoristeet, jotka kiinnitin kynsiin päällyslakalla. Kaiken päälle vielä paksut kerrokset Seche Viteä ja kynnet olivat valmiit juhliin :p Mitäs pidätte? :)


Tuo pukki on sellainen söpö pikku pyykkipoika, jonka baarimikko laittoi minun drinksuuni, kun kuuli, että olimme juhlimassa pikkujouluja♥ Mun mielestä se oli niin suloinen, että oli pakko ottaa talteen! :p ...Hui, huomenna on jo aatto ja minä vasta täällä pakkailen ja joulukynnetkin on vielä tekemättä! :/  Toivottavasti ehtisin vielä huomenna ne postaamaan, mutta jos en ehdi niin toivotan jo nyt hyvää joulua kaikille! ^_^ 

Zoya Logan, essie sugar daddy, Zoya Storm ja kultainen Moyra nail art lakka

11 kommenttia:

  1. oi oletpas saanut kauniita lakkoja testiin

    VastaaPoista
  2. ihania lakkoja noi kaikki!<3 ja tosi kivat kynnet:)

    VastaaPoista
  3. Nuo ovat kyllä aivan älyttömän upeita :) Harmi, että itse lakkaan kynsiäni niin harvoin etten näe järjellisenä toimintana sijoittaa 15 euroa yhteen lakkaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä hienoja :) Noh, mutta kai sitä joskus harvoin voi kuitenkin yhden lakan :p

      Poista
  4. Aha, kappas, niitä voi tilata sieltäkin. Joku multa kyseli mutten osannut vastata. Linkitänpä tänne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyselin niiltä, että mistä näitä saisi ostettua, niin kertoivat tuon epävirallisenkin keinon :p
      ....Ääh! mä arvasin että unohdin jotain! Oli nimittäin tarkoitus linkittää siihen sun postaukseen tässä. Sulla on vielä paljon paremmat kuvatkin siinä.. Mä käynkin muokkaamassa sen tonne :D

      Poista
  5. Vitsi, saispa itekin joskus tuollaisia testipaketteja! Iiihania!
    Hyvää joulua sinne :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos samoin, hyvää joulua! Ihania lakkoja:)

    VastaaPoista
  7. Super ihanan värisiä lakkoja:)!
    Hyvää joulua!

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...