9.6.2013

Uusia ja ei ihan niin uusia juttuja


Näitä esiteltäviä ostettuja ja saatuja tuotteita on taas kasaantunut. Näiden lisäksi mulla vielä monta postaustakin jonossa, jotka yritän saada ulos ensi viikon aikana. No mutta mennäänpäs sitten itse aiheeseen. Minutkin siis hyväksyttiin mukaan Adeninan blogiyhteistyöohjelmaan. Sain valita heidän valikoimastaan yhden A England -lakan ja samalla he lähettivät minulle setin nail art -siveltimiä, joista olin kiinnostunut :) Olen todella tyytyväinen siveltimiin ja käytinkin jo tuota vinosti leikattua sivellintä miittikynsien koristelussa. Toivottavasti innostuisin näiden myötä maalailemaan enemmänkin!




A England -lakoista päädyin kauniin tummanvihreään Dragon-lakkaan The Legend -kokoelmasta. Dragonin ihana kimaltelu syntyy sen hillitystä scatterholoefectistä. Auringon suorassa valossa se pääsee täysin oikeuksiinsa, mutta on se minusta kaunis varjossakin. Holoefecti antaa lakalle tavallaan erilaisen "syvyyden" kuin tavallinen shimmer. Yllä olevassa, auringossa otetussa kuvassa, sävy on vähän vääristynyt, mutta siitä näkee lakan kimaltelun. Postauksen lopussa on kiekkolle lakatut swatchit postauksessa esitellyistä   värilakoista. A England -lakat näyttävät muuten nyt olevan 20% alennuksessa Adeninalla. :)


Nämä nätit (ja ihanan edulliset!) Orlyset sain haltuuni Nonnulan Nonnun avustuksella.  Nonnu törmäsi Tuuriostosreissullaan kummallisen halpoihin Orlyihin ja kyseli Facebookissa, että kuinkas paljon nämä yleensä Suomessa kustantavat. No aika paljonhan ne! Lähemmäs 20€:a tietääkseni. Kun kuulin että Tuurissa Orlyja oli tarjolla vain 3€ kipale (!!!), niin pakkohan minun oli kysäistä, josko Nonnu viitsisi ottaa minullekin pari. :p Tässäpä siis saaliini, jonka ihana ja kiltti Nonnu minulle diilasi. :)  Kultainen ja kimaltava Orly Glitz, tummanharmaa Orly Sea Gurl, jossa rutkasti hopeista shimmeriä ja persikkaisen vaaleanpunainen Orly Strip Down kylmän pinkillä shimmerillä. Ilmeisesti vanhemmista mallistoista nämä. Yritin vähän kaivella googlesta: Sea Gurl on vuoden 2011 Birds of a Feather -kokoelmasta, Strip Downista löysin Swatcheja jo vuodelta 2009, mutta en sen enempää tietoa, Glitz-lakasta en oikein löytänyt mitään, mutta Orly Glitz & Glamourista olisi löytynyt vaikka mitä. Liekö julkaistu uudelleen päivitetyllä nimellä? Aika hassua kyllä että näitä myytiin niin halvalla, vanhempien kokoelmien lakkojen arvot saattavat myös nousta harvinaisuuden vuoksi. Todellisia löytöjä tälläiset. :)  Kiitos vielä ihan hurjasti Nonnu!


L'Oréalilta lähetettiin minulle testattavaksi Loréal Paris Top Coats -kokoelma ja ette tiedäkään kuinka innoissani hypin avattuani mysteeripaketin. Se nimittäin sisälsi tuon ihanan ja hehkutetun Confettis-lakan! Olin sitä jo etsiskellyt kaupoista huonolla menestyksellä. Nyt näitä pitäisi siis taas löytyä kauppojenkin hyllyiltä. Muutkin kokoelman lakat vaikuttavat kivoilta. Matte on nimensä mukaisesti mattapäällyslakka. Diamond Lurex on shimmerpäällyslakka, jolla saa kivasti lisättyä kimaltelua cremelakkoihin tai vähän ekstraa jo valmiiksi kimaltavaan lakkaan. :p Golg Lurex taas sisältää suhteellisen pientä kultaista glitteriä, joka tuo taas omanlaisensa efektin lakkaukseen. Oletteko muuten huomanneet että Confettis sisältää erikokoisten, mustien ja valkoisten "confettien" lisäksi, vähän myös pientä vaaleansinistä shimmeriä? En muista kenenkään maininneen tätä aikaisemmin ja olinkin yllättynyt lakkaa testatessani.


Mimax lähetti minulle erittäin shimmerisen, vaaleanpunaisen China Glaze Exquisite -lakan, suloisen minikokoisen Seche Viten ja hauskoja tyttömäisiä siirtokuvia. Mimaxilla on kesäkuuntarjouksena kesäinen kukka- ja hedelmäfimohyrrä 2€ kpl.


Sain kaveriltani nämä Wet n Wild Fergie -lakat. Hän ei pitänyt niiden todella leveästä siveltimestä, joten hän sitten ystävälliesti laittoi ne minulle eteenpäin. Kimaltava, metallisen sininen Fergie on nimeltään Blue Eyed Soul ja magentan punaisia ja vaaleansinisiä pieniä neliöglittereitä sisältävän Fergien nimi on XoXo. Blue Eyed Soul on peittävää jo melkein yhdellä kerroksella, mutta XoXo on ilmeisesti tarkoitettu glitterpäällyslakaksi. Viimeisessä swatch-kuvassa on sitä kaksi kerrosta.


Minunkin mielestäni tuo Fergie-lakkojen sivellin on ihan älyttömän leveä ja muutenkin epäkäytännöllinen. Vaikka se on niin pullea, niin sillä tuntuu olevan hankala saada tarpeeksi lakkaa kerralla ja koska se on niin iso, sillä tulee epätarkkaa ja sotkuista jälkeä. Tästä vertailukuvasta huomaatte siveltimen järjettömän koon ja tuon leveyden lisäksi se on siis myös paksu. Hyvä kun siveltimen saa ulos pullonsuusta, oikeasti. :D Harmi kun muuten nämä Fergiet vaikuttavat kivoilta lakoilta...


Mitäs mieltä te olette postauksen tuotteista? Lakoista tai Fergie-siveltimistä? :D Sattuuko kukaan omistamaan noita vanhempia Orlyja?

8 kommenttia:

  1. Ohhoh kylläpä oli halvalla Orlyt! Mulla on tuo Orlyn Glitz ja aikoinaan itsekkin yritin googlettaa siitä swatcheja eikä tahtonut löytyä kuin Glitz & Glamouria :D Aika jännä kyllä :) Mutta Glitz on mun mielestä ihanan keltakultainen, ei tuon värisiä lakkoja ihan kauheasti näe yleensä. Tykkäätkö itse? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! En meinannut kanssa uskoa, että joku myisi niitä noin halvalla. Tykkään kyllä Glitzistä! Ei multakaan löydy vastaavaa kimaltavaa keltaisenkultaista :) Koostumuskin on on hyvä ja peittävä :)

      Poista
  2. Olipas Mimax kiltti; musta toi Exquisite on aivan ihana pinkki!! Muutkin lakat näyttää ihan kivoilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Exquisite on kyllä todella kaunis vaaleanpunainen :)

      Poista
  3. Todella paljon kaikkea kivaa oot saanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinpä. Nyt pitäis vaan saada kynsillekin näitä! :)

      Poista
  4. Just kävin Danielalle kommentoimassa, kun oon niin katkera noista Orlyista! Ei muuten, mutta mun mies oli eilen Tuurissa, enkä tiennyt mitään tuosta tarjouksesta :D Eikä sekään näköjään katsellut kosmetiikkahyllyjä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :/ No eihän ne miehet yleensä niitä kosmehyllyjä katsele :D ...En muuten tiedä onko tuo tarjous siellä koko ajan :)

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...