12.10.2011

Marielan meikkiopastus ja synttärit

Kävimme Pandan kanssa Mariela Sarkiman meikkiopastuksessa Sokoksella viime pe. Opastuksen aiheen oli smoky eyes silmämeikki. Oli hauskaa ja pari uutta niksiäkin opittiin:) Meikkiopastukset ovat osa Marielan Make Up Bible LIVE- kiertuetta. Make Up Bible on siis Marielan kirjoittama suomenkielinen meikkikäsikirja. Kiertue jatkuu vielä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten kannattaa käydä Sokoksen sivuilla tsekkaamassa aikoja, jos on kiinnostusta itsekin osallistua:)



Tälläisen pöydän ääressä sitten meikkailtiin. Tuo puuteri on niin suloinen!:)

 Mariela opastaa Pandaa

Päädyin ostamaan itsellenikin tuon kirjan. Nekku kirjoittikin jo kirjasta kattavan arvostelun postauksessaan. Minä tyydyn nyt laittamaan vain pari kuvaa tähän:)




Vähän poseerausta valmiilla meikeillä :p Yritin tehdä vähän kevyemmän smoky eyesin, koska olin menossa perheeni luokse kahvittelemaan enkä yöelämään juhlimaan. Perjantaina juhlin siis myös synttäreitäni, joiden kunniaksi siskoni oli leiponut todella makoisan ja suloisen kakun <3 Oli kyllä hyvää. Kiitos systeri:)


Pakko laittaa myös kuva tästä lahjaksi saamastani korupuusta tänne. Olin etsinyt kaunista ja käytännöllistä (ja suhteelisen halpaa) korupuuta jo kauan. Suunnittelin jo tilaavani netistä sellaisen. En ymmärrä miksei niitä myydä oikein missään?! Nyt äitini sitten oli löytänyt minulle tämän aivan upean yksilön lahjaksi<3 Mielestäni tämä on niin nätti! On myös tosi kätevää, että siinä on säilytysalusta myös ei-ripustettaville korviksille.


Täytyy myös vähän hehkuttaa tätä ihanaa ravintolaa, jossa kävimme syömässä poikaystäväni kanssa edellisenä iltana. Kyseinen ravintola on siis pieni ja tunnelmallinen japanilainen ravintola Umeshu Helsingin Töölössä. Ruoka oli todella hyvää ja työntekijät mukavia, vaikka pikku virheitä sattuikin. Tunnelma oli loistava ja virheetkin korvattiin lopuksi laskussa alennuksella. Jos aiotte käväistä ravintolassa, niin kannattaa ehdottomasti testata ravintolan nimikko juomaa eli Umeshua. En nimittäin tiedä muuta paikkaa Suomessa, josta sitä saisi (saa huudella jos tietää). Kamerasta loppui tietenkin akku kriittisellä hetkellä, joten en saanut ihanista ruoista ikuistettua kuvia:( Aiomme varmasti käydä tuolla vielä uudestaan. Oli nimittäin niin aikamatka takaisin viime kesän matkalle Japaniin, kuin vain Suomessa pystyy olla:)

kuva Umeshun sivulta

Oletteko te jo tutustuneet Make Up Bible kirjaan? Mitä mieltä olette? Kävittekö tai aiotteko käydä myös meikkiopastuksessa? Entäs onko teillä ollut sama ongelma korupuun löytämisessä ja oletteko tekin kenties jo löytäneet tuon ihanan ravintolan?:)

12 kommenttia:

  1. hei toi mariela on ollut se livin Liv and Learn se meikkitaiteilija! :DD Sillä on ollut ihan hyviä niksejä välillä siellä ruudussa kun on höpissyt hihi ^^

    VastaaPoista
  2. Passion for Nails: Ihan hyvä peruskirja toi on ja hienoja kuvia:) Meillä ainakin oli naisten kanssa kivaa selailla sitä kahvin lomassa:P

    Rose: Kiitos<3

    Nails1820: Ai en tiennytkään. En katso paljoa tv:tä... Kiva kun mainitsit:)

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy Make Up Bible. Olen lukenut vasta puoliväliin, mutta olen tykäännyt. Kuvat erityisesti on tosi laadukkaita. Kääk! ja Se on OK-osiot on mukava lisä :) Odotan jo pääseväni kynsilukuun :D Saa nähdä olenko samaa mieltä niistä kirjoittajan kanssa! :P

    VastaaPoista
  4. Hei missä on mei ruokakuvat ;D?

    VastaaPoista
  5. MQ: Itse en ole lukenut kirjaa ihan järjestyksessä ja täytyy myöntää, että en ollut ihan samaa mieltä kaikista kynsiosion kohdista:P

    Panda: Heh, banaanit taisivat nyt jäädä vähän taka-allalle:P

    VastaaPoista
  6. Kivoja juttuja! :)

    Olin katsomassa sitä Marielan meikkiopastusta viime ke Helsingin keskustan Sokoksella. Jos olisin ehtinyt, olisin myös mennyt nimenomaan tuohon smoky eyes -opastukseen, oli varmasti hyvä.

    Ja synttärionnea sulle! :)

    VastaaPoista
  7. Hei!:) Mä teen kouluun matikan projektityötä kynsiblogeista, ja tahtoisinkin kysyä sulta muutaman kysymyksen!
    Jos siis laittaisit sähköpostisi mulle; mankipeipi@hotmail.com, mikäli suostut vastailemaan? Kiitos ♥

    VastaaPoista
  8. Pumpulipupu: Kiitos:) Aa, me oltiin siellä hakaniemen opastuksessa:)

    pieni tulitikkutyttö: Ok, laittelen mailia

    VastaaPoista
  9. Hei! Googlella löysin korutelineesi, joka on aivan upea! Minä olen etsimässä itselleni sellaista, paljastaisikohan äitisi sen hankintapaikan? Terveisin Viveka

    VastaaPoista
  10. Ano: Heippa! Kuulemma Indiskasta oli sen löytänyt, mutta en oikein usko että niitä siellä enää, jos eivät ole tilanneet lisää :( ...Netin etsy kaupoista ja Amazonista saattaa löytää uniikkeja ja suht ok hintaisia telineitä. Itse katselin niitä ennen kuin sain tämän, mutta onneksi en ollut ehtinyt vielä tilata :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...